Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej dziewczyny- dzisiaj przez pół nocy dni i mi się ..mój ginekolog
- raz , że umawoalancsie na wizytę z ...koleżankami z podstawówki
, raz podczas spotkania na spacerze...masakra..- jednej ciężarnej dni się poród, drugiej dziecko...A mnie ginekolog
![]()
Hej dziewczyny- dzisiaj przez pół nocy dni i mi się ..mój ginekolog
- raz , że umawoalancsie na wizytę z ...koleżankami z podstawówki
, raz podczas spotkania na spacerze...masakra..- jednej ciężarnej dni się poród, drugiej dziecko...A mnie ginekolog
![]()
Dziewczyny jestem po wizycie I tetno dzidziulka 163/min a mamy 15t0d. Niby nie jest zle ale mój lekarz wysyła mnie na echo serduszka na badanie polowkowe do kardiologa. Bo mówi że to pierwsze 190 w 11t5d I prenatalne 175 w 13t0d bylo za wysokie. No i już oczywiście człowiek się martwi.
Tak jak dziewczyny piszą, nie martw się na zapas. Super, że lekarz skierował Cię do specjalisty. Z tego co piszesz to tętno spada z upływem czasu. Na pewno okaże się, że taka natura Twojego maleństwa i wszystko skończy się dobrze [emoji6]Dziewczyny jestem po wizycie I tetno dzidziulka 163/min a mamy 15t0d. Niby nie jest zle ale mój lekarz wysyła mnie na echo serduszka na badanie polowkowe do kardiologa. Bo mówi że to pierwsze 190 w 11t5d I prenatalne 175 w 13t0d bylo za wysokie. No i już oczywiście człowiek się martwi.
I taki sen mogę mieć i to co noc A nie z panem doktorem w roli głównejJa miałam bardzo realistyczny sen dzisiaj. Śniło mi się, że karmię noworodka. I całkiem dobrze mi szło [emoji5][emoji38] To było bardzo realne, aż czułam napływ pokarmu, to przystawianie buźki do piersi haha. Oczywiście nie wiem jakie to uczucie na żywo, bo nigdy nie karmiłam, ale sen fajny [emoji28][emoji16]