reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki właśnie mnie jeszcze martwi to że P nie zalecił azatiopiryny, ale pewnie będę się z Nim kontaktować w tej sprawie przed leczeniem

Nie wszystkie dziewczyny dostały te same leki, z tego co obserwuje to docent nie leci utartym schematem tylko każda dostaje trochę inne zalecenia które pasują do ich wyników i diagnozy.

Cześć dziewczyny. Jestem stara uczestniczka tego forum. Udało mi się zajść w ciążę i urodzić córkę w 2013. Staram się teraz o rodzeństwo dla niej.
Miałam transfer 18.10. Mój test beta jest pozytywny jednakże od poniedziałku wyniki wskazują, że nie przyrasta odpowiednio.
W piątek 378
Poniedziałek 585
Sroda 722
Lekarka każe zrobić usg, czyli muszę czekać do beta 1000. Dlaczego nie przerwać dawkowania progesteronu i czekać na samoistne poronienie? Muszę jeszcze tyle czekać ? Wiadomo z takimi wynikami,że zarodek nie rozwija się prawidłowo .

Hej, witamy na starych smieciach ;)
Faktycznie ta beta słabo przyrasta ale powiem szczerze że ostatnimi czasy różne cuda tutaj się działy, z niskich bet są zdrowe ciąże. W piątek powinnaś mieć już 1000 więc powinno być coś widać. Nie robiłabym sobie zbytnio nadziei, ale też dla spokoju sumienia nie odstawialbym jeszcze leków.
Powodzenia i daj znać jak się sytuacja rozwija u ciebie

reklama
Do góry