Śliwka12345
Fanka BB :)
Ja 5 dniowwA miałaś blastki ? Ja 3dniowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 5 dniowwA miałaś blastki ? Ja 3dniowe
Alab. Daja info ze wyniki beda w ciagu 1 dnia roboczego a w praktyce sa w ciagu kilku godzin.Dziewczyny, mam pytanie o lab w Wawie, gdzie wyniki są w ciągu kilku godzin. Polecicie coś?
Dzięki właśnie mnie jeszcze martwi to że P nie zalecił azatiopiryny, ale pewnie będę się z Nim kontaktować w tej sprawie przed leczeniem
Cześć dziewczyny. Jestem stara uczestniczka tego forum. Udało mi się zajść w ciążę i urodzić córkę w 2013. Staram się teraz o rodzeństwo dla niej.
Miałam transfer 18.10. Mój test beta jest pozytywny jednakże od poniedziałku wyniki wskazują, że nie przyrasta odpowiednio.
W piątek 378
Poniedziałek 585
Sroda 722
Lekarka każe zrobić usg, czyli muszę czekać do beta 1000. Dlaczego nie przerwać dawkowania progesteronu i czekać na samoistne poronienie? Muszę jeszcze tyle czekać ? Wiadomo z takimi wynikami,że zarodek nie rozwija się prawidłowo .
Dziewczyny, mam pytanie o lab w Wawie, gdzie wyniki są w ciągu kilku godzin. Polecicie coś?
Dzięki, ja do tej pory robiłam w Novum, ale jak mam jeszcze ileś razy sprawdzać te betę, to szukam tańszych alternatyw ;-)Alab. Daja info ze wyniki beda w ciagu 1 dnia roboczego a w praktyce sa w ciagu kilku godzin.
Były tulasyCzy ktoś wie co u Gosi i Oliwki ?
Czekamy do piatkowej bety i nie załamujemy sie!!!!!!!!!!Test ciążowy z moczu 9dpt negatywnyczułość testu 25