anielka0612
Fanka BB :)
Ze tak wtrącę swoje przysłowiowe 5 groszy ceny powalająSama, za prog drugie tyle niestety

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ze tak wtrącę swoje przysłowiowe 5 groszy ceny powalająSama, za prog drugie tyle niestety
W diagnostyce w Krk masz po 32.50Dzięki wielkie :-) zawsze to troszkę taniej
Mieciu jeśli masz takie objawy to używaj tego progesteronu byle tylko dobrze było. Robiłaś progesteron? Ja biorę rano i wieczorem Duphaston. Po odstawieniu prolutexu robiłam progesteron i był coś około 44.Kochane, aktualnie schodze z progesteronu i oto moja rozpisk, od od dzis jestem na etapie druhim czyli lutinus 1-1 , duphston 1-1-1 ( juz wczoraj wieczorem wzielam mniej duphastonu). Przed chwila bylam w toalecie i na papierze lekkie zabarwienie sluzu na roz po tym jak nie przyjelam dawki lutinusa o 14.30 czyli tej ktora mialam odstawic. Jutro zadzwonie do kliniki, ale co myslicie zaaplkikowac dodatkowo tego ‘pominoetego’ lutinisa teraz czy juz czekac na kolejna dawke do 22.30?
Kuwa, to ja jednak mam dobrze. Beta 24 zł, prog też 24. Wynik tego samego dnia online.Sama, za prog drugie tyle niestety
Strasznie drogo. Sprawdź laboratorium synevo, wyniki po 15 tego samego dnia. Sprawdź gdzie mają punkty pobrań w Warszawie. Ja u siebie płaciłam coś około 20 zł.Sama, za prog drugie tyle niestety
Uwielbiam ich ceny....te apteczne tez.....Sama, za prog drugie tyle niestety
Ze tak wtrącę swoje przysłowiowe 5 groszy ceny powalająmoże sprawdź czy nie masz gdzieś punktu pobrań Diagnostyki - ja za betę i proga płaciłam 50zł, za samą betę 25
wyniki tego samego dnia dostępne online
przy kilku badaniach robią się małe oszczędności
![]()
Strasznie drogo. Sprawdź laboratorium synevo, wyniki po 15 tego samego dnia. Sprawdź gdzie mają punkty pobrań w Warszawie. Ja u siebie płaciłam coś około 20 zł.
Mieciu jeśli masz takie objawy to używaj tego progesteronu byle tylko dobrze było. Robiłaś progesteron? Ja biorę rano i wieczorem Duphaston. Po odstawieniu prolutexu robiłam progesteron i był coś około 44.