reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki kochane przyszłe mamusie czy ktoś może mi powiedzieć jak się czuł w pierwszych dniach po udanym transferze? Bo mnie ciągle bolą piersi a brzuch po olewa jak na okres więc już się zaczynam martwić że jest coś nie tak :(
Mnie ostatnio bolał brzuch, piersi i miałam silne bóle głowy. Identyczne obiawy jak mam przed okresem. Beta wyszla pozytywna. Innym razem. Nic mnie nie bolało poza piersiami ale to raczej od progesteronu. Z dnia na dzień plamienie i krwawienie. Beta negatywna.
Ale wiesz co, chyba nie ma reguły. Miewalam też bóle brzucha i @ przychodziła przed testowaniem

reklama
Dziewczynki kochane przyszłe mamusie czy ktoś może mi powiedzieć jak się czuł w pierwszych dniach po udanym transferze? Bo mnie ciągle bolą piersi a brzuch po olewa jak na okres więc już się zaczynam martwić że jest coś nie tak :(
Ja miałam typowe objawy okresowe. Ból piersi, brzucha. Wręcz miałam mega bolesne skurcze w nocy które mnie budziły i musiałam do toalety biegać. Byłam pewna ze się nie udało a tu niespodzianka także oby i u Ciebie zwiastowało to ciąże. ✊✊✊

Ja w dniu bety mialam takie bole okresowe ze nawet nie chcialam odbierać wynikow. Wyniki odbierał moj maz i w 11 dpt byl wynik 217 :)
To czy mamy objawy czy nie to glownie zalezy od naszych lekow.
W jakim labolatorium robisz wyniki, ze tyle musisz czekac ?

Ja w dniu bety mialam takie bole okresowe ze nawet nie chcialam odbierać wynikow. Wyniki odbierał moj maz i w 11 dpt byl wynik 217 :)
To czy mamy objawy czy nie to glownie zalezy od naszych lekow.
W jakim labolatorium robisz wyniki, ze tyle musisz czekac ?

Właśnie odebrałam wynik 7dpt i 25mlu/ml :D
Ja robię w laboratorium diagnostyki

reklama
Do góry