Bunia1992
Fanka BB :)
Nie kojarzę ale ktory cs?Dziękuję [emoji173] Przesyłam fluidki i trzymam kciuki za wszystkie staraczki z wątku [emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie kojarzę ale ktory cs?Dziękuję [emoji173] Przesyłam fluidki i trzymam kciuki za wszystkie staraczki z wątku [emoji173]
5 cs, ale ten cykl był taki luźny, bez mierzenia, sprawdzania, rozmyślania. Test też zrobiłam na spokojnie, na zasadzie, a bo mam kilka sztuk to zobaczę, może coś będzie [emoji173] A jestem pewna, że udało się z 29 w nocy, mieliśmy wtedy bardzo stresującą sytuację z autkiem i chyba adrenalina pomogła [emoji2] To był 10dc, a owu chyba była w 13 dc.Nie kojarzę ale ktory cs?![]()
Ja dzisiaj nie widziałam żadnej ;P ale jak byłam na pobraniu krwi to siedziała jakaś taka typowa damusia na obciążeniu glukoza i narzekala że ja piecze pod skórą tam gdzie pobierali krew i że ona taka biedna ale w ciąży to nie była raczej bo mówiła coś jeszcze że szukają u niej problemu możliwe że też z zajściem nie wiadomo.Siedzę czekam do naczyniowego a obok co poradnia ginekologiczna i już chyba z 5 babek w ciążyznpwu mnie przesladują
![]()
Czyli jesteś kolejnym przykładem że nie sprawdzamy liczymy mierzymy tylko czysta głowa i działać5 cs, ale ten cykl był taki luźny, bez mierzenia, sprawdzania, rozmyślania. Test też zrobiłam na spokojnie, na zasadzie, a bo mam kilka sztuk to zobaczę, może coś będzie [emoji173] A jestem pewna, że udało się z 29 w nocy, mieliśmy wtedy bardzo stresującą sytuację z autkiem i chyba adrenalina pomogła [emoji2] To był 10dc, a owu chyba była w 13 dc.
A nie odczuwasz żadnych dolegliwości?[emoji16]5 cs, ale ten cykl był taki luźny, bez mierzenia, sprawdzania, rozmyślania. Test też zrobiłam na spokojnie, na zasadzie, a bo mam kilka sztuk to zobaczę, może coś będzie [emoji173] A jestem pewna, że udało się z 29 w nocy, mieliśmy wtedy bardzo stresującą sytuację z autkiem i chyba adrenalina pomogła [emoji2] To był 10dc, a owu chyba była w 13 dc.
No właściwie nic ani na ciążę ani na @. Jedyne co, to od kilku dni cycki są takie gorące, zwłaszcza wieczorami [emoji2] Może zawsze tak było przed @ tylko nie zwracałam uwagi, bo to, że bolały to akurat u mnie norma przed @.A nie odczuwasz żadnych dolegliwości?[emoji16]
Jejku gratuluje takie piękne kreski ja takich nie mialam mimio ze dwa razy bylam tylko blade były...superA u mnie taka niespodzianka z rana, 29 dc, @ miała być dziś po południu... Trochę jestem w szoku, że kreski są tak bardzo wyraźnie [emoji2] [emoji173] Zarażajcie się śmiało, najlepiej wszystkie [emoji173]Zobacz załącznik 916977
Haha jak kiedys przylecialam do Pl i trafilam w tv na niego to zesmy z mezem caly czas ogladali takie ma gadane hehe oczarowal nasZawsze mozesz wróżbity Macieja zapytać [emoji23] on jest tak niesamowity, że potrafi przewidzieć, że dziś wieczorem będzie ciemno[emoji23]
Biere fluidy,jakie mialas objawy?Dziękuję [emoji173] Przesyłam fluidki i trzymam kciuki za wszystkie staraczki z wątku [emoji173]