Zzzzzz
Fanka BB :)
@roki_1991 luteine biorę do tej pory 23+4tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@roki_1991 plaguenil przyjmowałam OK 4 miesięcy przed ciąża i przez cała ciąże. Lek jest bezpieczny, działa podobnie jak arechin ale tego drugiego w ciąży brać nie można. Ciąża rozwijała się bardzo dobrze. Morfologię miałam tez bardzo dobra.
Kochana ja miałam identycznie. Przeszło mi w 14 tygodniu. Schudłam 7 kg na początku ciąży i już tego nie nadrobiłam. Udawało mi się jeść banany i chrupki kukurydziane.@nafoczka niestety obawiam się że moje źle samopoczucie nie pozwoli mi wykonać prac na bazarek, nie chce obiecywać bo na razie nie jestem wstanie odejść od kibelka. Chciałam wykonać choinki z szyszek modrzewiowych i choinki kawowe. Rok temu robiłam je na bazarek w moim przedszkolu i miały ogromne powodzenie ale chyba nie dam rady...[emoji852]️
Niestety moje mdłości są bardzo silne, schudłam już 2 kg od początku ciąży. Czasem też wymiotuje i prawie nic nie jem. Zaczynają się zaraz po przebudzeniu i trwają cały dzień nie ustępują nawet na chwilę.
@Oczekujaca123 dzisiaj Twój dzień trzymam kciuki z całych sił!
Ja prywatnie, pytalam czy ty na nfz bo zlecila badania a na nfz nie czesto sie zdarza ;pOj to duże opuznienie . Ja też dziś byłam na fundusz na wizytę czekałam miesiąc ale cieszę się że zrobię trochę badań na fundusz . Niestety z kariotypami mi się nie udało tak szybko zapisała mnie kobieta na czerwiec i taka nie przystępna ta kobieta ze masakra. Nie wiem czy coś dadzą te kariotypy bo mamy i zdrowe i chore dziecko ( według lekarzy przypadek ) więc mam nadzieję że tu nie problem ..A nie chce aż do czerwca czekać ze staraniami .
Super widzisz wszystko się ułoży . Koleżanka była w ciąży bliźniaczej i nic się nie działo jej spokojnie przechodziła ciążę a teraz 2 łobuzów maJa prywatnie, pytalam czy ty na nfz bo zlecila badania a na nfz nie czesto sie zdarza ;p
Nie wierze.... ciaza blizniacza dwuowodniowa dwukosmowkowa najlepsza możliwych. Serduszka bija jednemu 153 drugiemu 161... ! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]