Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję bardzo [emoji4] prenatalne na następnej wizycie 14.12. Ogólnie czuję się dobrze podbrzusze co jakiś czas ciągnie. Na razie pracuje normalnie nie chciałam jeszcze zwolnienia tz. powiedziałam gin że jeżeli nie widzi przeciwwskazań to wolę chodzić do pracy.[emoji4] Planuje pracować do końca II trymestru albo i dluzej jak tylko gin nie bedzie mial nic przeciwko[emoji6] no ale czas zweryfikuje nasze plany.@8mela3 gratulujesliczny dzidziulek
jakie urocze zdjęcie
To i Ty juz tuz tuz do prenatalnych
Jak sie czujesz?
To super. Jesli masz pracę ktora Ci na to pozwala to super. Ja musialabym pracować na 2 zmiany, cale 8godz stania, dzwigania a pozatym baby wstretne mialam i nie chcialabym pracowac tam dluzej. Dlatego jesli zechca umowe mi przedłużyć a mam do 31lipca to tylko i wyłącznie jesli przeniosą mnie na druga zmiane.Dziękuję bardzo [emoji4] prenatalne na następnej wizycie 14.12. Ogólnie czuję się dobrze podbrzusze co jakiś czas ciągnie. Na razie pracuje normalnie nie chciałam jeszcze zwolnienia tz. powiedziałam gin że jeżeli nie widzi przeciwwskazań to wolę chodzić do pracy.[emoji4] Planuje pracować do końca II trymestru albo i dluzej jak tylko gin nie bedzie mial nic przeciwko[emoji6] no ale czas zweryfikuje nasze plany.
A Ty jak się czujesz?
Objawy masz bardzo obiecująceDziewczyny ale się wkrecam...
Od 18 dc miałam takie dziwne kłócia w pachnie, ale takie tępe. W 19dc zauważyłam kropenke żywej krwi na papierze. No i mam takie dziwne uczucie jakby mi się coś "wgryzalo" w macice... takie dziwne. Cykle mam 28 dniowe...
A miało być "bez szalu"- czysta głowa i te sprawy![]()
A tak w ogóle dziękuję, ze pokazujecie tu zdjęcia usg i opisujecie tu swoje historie - jakoś tak raźniej i nastawiam się tu bardzo pozytywnie :* ♡♡♡
No objawy masz takie jakie kazda by chciala miec i jeszcze na koniec potwierdzić II kreskami po czym ujrzec bijace serce malucha na usg. 3mam kciuki!Dziewczyny ale się wkrecam...
Od 18 dc miałam takie dziwne kłócia w pachnie, ale takie tępe. W 19dc zauważyłam kropenke żywej krwi na papierze. No i mam takie dziwne uczucie jakby mi się coś "wgryzalo" w macice... takie dziwne. Cykle mam 28 dniowe...
A miało być "bez szalu"- czysta głowa i te sprawy
A tak w ogóle dziękuję, ze pokazujecie tu zdjęcia usg i opisujecie tu swoje historie - jakoś tak raźniej i nastawiam się tu bardzo pozytywnie :* ♡♡♡
No no pewnie implantacja była. Teraz czekać na II kreseczki. [emoji4] [emoji4] trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] aby się udałoDziewczyny ale się wkrecam...
A miało być "bez szalu"- czysta głowa i te sprawy![]()
Cześć dziewczyny ja juz po laparoskopii jajowody udroznione badanią wszystkie dobre jupi iii pozostaje się starać ☺