E
Estta
Gość
Wez zobacz feminumZnacie żel który nie zmniejsza ruchliwości plemników? Dziś kupiłam silikonowy, ale niestety ta informacja mnie zniechęciła do używania![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wez zobacz feminumZnacie żel który nie zmniejsza ruchliwości plemników? Dziś kupiłam silikonowy, ale niestety ta informacja mnie zniechęciła do używania![]()
WowCytomegalia igg i igm, antygen hbs, p/c anty-hcs, p/c anty-hcv, androstendion,tsh3 fsh,ft4, lh, estradiol, prolaktyna, dhea-so4, testosteron, amh-hormon anty mullerowski, progesteron, rozyczka, taxoplazmoza
Na pirwszej stronie tego forum jest dobry zel,jego nazwa
A jakie Ci wyszło AMH?Cytomegalia igg i igm, antygen hbs, p/c anty-hcs, p/c anty-hcv, androstendion,tsh3 fsh,ft4, lh, estradiol, prolaktyna, dhea-so4, testosteron, amh-hormon anty mullerowski, progesteron, rozyczka, taxoplazmoza
Żel feminum dzisiaj kupiłam na bazie wodyZnacie żel który nie zmniejsza ruchliwości plemników? Dziś kupiłam silikonowy, ale niestety ta informacja mnie zniechęciła do używania![]()
Pytasz o tarczycę ? Bo jeśli tak to tylko Hashimoto,.prolaktynę miałam dobra progesteron niski cukrów nie badałam teraz skoro rok temu były cacy ale coś czuję że zaraz się cała.zepsuje [emoji14]Cały zestaw tarczycowy bo mam niedoczynność+ prolaktyna + cukier dorzuciłam do tego. Proga raz badałam i też nie miałam jakiś extra wyników.Dzięki, łudzę się nadzieją, że teraz wyjdzie nieco lepiej! Czyli u Ciebie wyszło coś poza hashimoto jeszcze? Ja zbadałam dziś jeszcze prl bo miałam fatalny wynik ostatnio chociaż przy takim tsh to nie dziwne + cukier bo mam jakieś przeczucie, że coś może tu nie grać.
Z jodem trzeba uważać.Dla staraczek oprócz kwasu foliowego zalecane są także witamina D, jod oraz DHA. A co do inseminacji to ona ma sens podobno tylko wtedy gry problemem jest wrogi śluz. W innych wypadkach ma skuteczność zbliżoną do starań naturalnych. Takie informacje znalazłam, bo sama się interesowałam tym tematem.
Jak imppantacja to czemu za 2 tyg?20. Za niecale 2 tygodnie będzie sens robić test :/zobaczymy. Może to być równie dobrze podrażnienie po <3 ale mam dobre przeczucia
![]()
Jod jest zalecany przez PTG. Przy hashimoto tylko są podzielone zdania.Z jodem trzeba uważać.
Przy Hashimoto pogłębia tylko stan beznadziejnyJod jest zalecany przez PTG. Przy hashimoto tylko są podzielone zdania.