buterrfly
Fanka BB :)
Haha ja to się umiem pojawić w odpowiednim momencie [emoji1787]No mialam wlasnie pytac i Ciebie i taraaa jestes
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha ja to się umiem pojawić w odpowiednim momencie [emoji1787]No mialam wlasnie pytac i Ciebie i taraaa jestes
No to ma prawo taki być
Może tak to wygląda że źle podchodzę . Wiesz im bardziej się chce tym więcej stresu muszę się ogarnąćNo to ma prawo taki byćspokojnie jak aż tak podchodzisz do tych staran od początku źle to jak dziewczyny piszą będziesz się tylko zadręczać. Przewaznie owulacja jest w połowie cyklu więc jak do 20dc będziesz miała takie to można uznać że owulacji brak lub testy jej nie wyłapały.
Trochę wiecej cierpliwości potrzeba![]()
Ja zaczęłam robić od 8dc ale 9dc nie zrobiłam i od 10dc robiłam jeden test dziennie około 18:00
A dzieci jak to znoszą? Widzą, ze cos jest nie tak??Nie wiem, musiałam coś zrobić ze swoim życiem. Po drugie koledzy mnie ciągle namawiali i namówili. Wierze, że co Nas nie zabije to Nas wzmocni [emoji4]
Tak , tak bratowa moja szalała.. w sumie nie wtrącam się już w to ,szkoda mi nerwów. Coś tam jeszcze się sprzeczają ale póki co siedzi dalej z moim bratem..
Najgorzej i tak jest czekać 2 tyg po owulacji do okresu ;P wtedy czas się dluzy [emoji14]Może tak to wygląda że źle podchodzę . Wiesz im bardziej się chce tym więcej stresu muszę się ogarnąćdzięki za kopniaka ;* za bardzo się nakręcam .
Trzymam kciuki :-)Ja zaczęłam robić od 8dc ale 9dc nie zrobiłam i od 10dc robiłam jeden test dziennie około 18:00no i wczoraj czyli 13dc wyszła mi ładna druga kreska, ale nie jakoś mega ciemna
dziś powtórzę i zobaczę czy ciemnieje czy jaśnieje [emoji14] no i oczywiście bobosexy musiały byc
![]()
StrasznieNajgorzej i tak jest czekać 2 tyg po owulacji do okresu ;P wtedy czas się dluzy [emoji14]
U mnie okres wg kalendarza 14.12 . będę i jestem dobrej myśliNajgorzej i tak jest czekać 2 tyg po owulacji do okresu ;P wtedy czas się dluzy [emoji14]
Dzieci chyba nie wiedzą, tam relacje chyba są normalne. Mieli ostatnio przyjechać, ale ostatniej chwili nie dojechaliA dzieci jak to znoszą? Widzą, ze cos jest nie tak??
Kochama...Jeżeli masz być szczęśliwa po podjęciu takiej decyzji, to nic innego mi nie zostaje jak życzyć Ci, abys szła do celu bez przeszkód [emoji8][emoji8]