makota89
Fanka BB :)
Ja muszę chyba jednak was opuścićCo mnie ominęło? Ponad 100 stron to masakra?
POWODZENIA W ŁAPANIU DOBRYCH FLUIDÓW!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja muszę chyba jednak was opuścićCo mnie ominęło? Ponad 100 stron to masakra?
Szybko akcja się przesuwa, ale nie musisz się przejmować gdy czytasz tylko jedną stronę do tyłu [emoji8] zawsze możesz wejść na forum i zapytać się o cokolwiek [emoji4] lub pochwalić się szczęśliwą nowiną [emoji6] Zawsze pomożemyJa muszę chyba jednak was opuścićdzięki za wszystko i mam nadzieję że spotkamy się na przyszłych mamach
Nie mam czasu nadrabiać takiej ilości postów i doszło do sytuacji w której chyba połowy z was nie znam i nie daje rady być na bieżąco ani z testami, ani z gratulacjami, ani ze złymi wiadomościami
żeby nie było. Nic do was nie mam i fajnie było się pośmiać i powspierac, ale trochę głupio wyskakiwac jak Filip z konopi dopiefo wtedy kiedy mam czas.
POWODZENIA W ŁAPANIU DOBRYCH FLUIDÓW!!
U mnie jeszcze nic sie nie dzieję, wiec póki co zostaję [emoji2] [emoji8]Ale się tu dziś szaleństwo odprawia [emoji33][emoji33] bardzo się cieszę z Waszych kresek [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] ale czy ktoś tu ze mną zostanie?[emoji23]
Polecam. Mialam. Przerabiałam. Mily bez domysłów odczytJa dzisiaj idę do apteki kupić testy owulacyjnechociaż zastanawiam się nad tym elektronicznym z buźką:-)
Uhuuu ale czad [emoji3] [emoji3] gratki [emoji8]No to mój gin mnie powiesi![]()
Tak podobno koty i psy czują [emoji4] moja przyjaciółka jak była na samym poczatku ciąży i wychodziła z psem na dwór to on zamiast biegać i sie wyszalec to stał koło niej i jej pilnowal i obwachiwal [emoji7]Któraś z dziewczyn pisała że kot czuł że jest fasolka bo leżał na brzuchu jej a moj pies od powrotu z pracy chodzi za mną krok w krok i merda ogonem teraz też patrzy i się cieszy wyczuwa skubany czy co![]()
I co gin mężczyzna mówił??Słodziak
Ból ucha - współczuję [emoji53]A mnie coś ucho boli, takie ciśnienie rozpierajcące i bolące mam jak się schylam ,ze masakrajutro pójdę do lekarza jak sie dostanę, zobacze co mi powie na to [emoji52]