reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
@Zzzzzz ile miala szyjka wczesniej? Pewnie zaragowala na bakterie. Ja dzisiaj zrobilam badania i mam kiepskie wyniki. Crp prawie 9 a leukocyty 13.2 ale mysle ze to od przeziebienia co??? Mam katar kaszle i gardło. Jak myślicie? Ja juz xaczynam sie tez stresowac wizyta boje sie tego co uslysze.

Dziewczyny przed chwila moj york wszystko zerca zarabal mi macmirror 1 tabletke co sobie przygotowalam. Jak myslicie cos może mu zaszkodzic? Chyba ja zjadl. To glupie psy.

Nie ma opcji. Nie ma badań, nie ma rejestracji, nie ma przyjęć. Kobiety odjeżdżają rodzic do innych szpitali. Szok, że nie mają jakiejś papierowej wersji przyjęć na wypadek jak padnie system

Tak z miesiac temu 3,2 tydzień temu 2,8 teraz 2,5 i rozpulchniona. Jestem zmęczona. To analizowanie, martwienie się bardzo meczy.
Basia kiedy masz wizyte? Może być ze przeziębienie ale ja bym zbadała posiew czy bakteria nie wróciła (wiem mam na tym punkcie hopla).

reklama
@Zzzzzz w srode mam wizyte. Planuje we wtorek powtorzyc badania crp i morfologie i zobacze jak wyjda. A na wizycie poprosze o wymaz. Tez sie boje ze te bole mogly mi skrocic szyjke. Kurcze musimy jakos to wytrzymac i dotrwac juz chwilka i bedziemy tulic nasze pociechy.

Do góry