N
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój synek przez pierwsze dwa miesiące spał w rożku,lubił być taki opatulony. Później już zaczął się kręcić bardziej i trochę się bałam, że się obróci... No i łatwiej było mi go trzymać na początku w rożku. Nie wiedziałam jak takie maleństwo łapać. [emoji23]Mamuśki, bo tak mi wpadło do głowy. Rożek bedzie równie bezpieczny jak śpiworek? Bo sie zastanawiam czy nie zrezygnowac w ogole ze spiworka i tylko rozek kupic na pierwsze tygodnie.
Ja codziennie zmieniam zdanieMamuśki, bo tak mi wpadło do głowy. Rożek bedzie równie bezpieczny jak śpiworek? Bo sie zastanawiam czy nie zrezygnowac w ogole ze spiworka i tylko rozek kupic na pierwsze tygodnie.
Moja corcia tez na poczatku tak spala, ale chodzi mi glownie o kwestie bezpieczeństwa. Gdzieś czytalam, ze spiworek to numer 1 pod tym wzgledem. Na jakiejs obcojęzycznej stronie. A wlasnie rożek do mnie przemawia ze wzgledu na wygode i stabilnosc. Tylko czy bezpieczny jest.Mój synek przez pierwsze dwa miesiące spał w rożku,lubił być taki opatulony. Później już zaczął się kręcić bardziej i trochę się bałam, że się obróci... No i łatwiej było mi go trzymać na początku w rożku. Nie wiedziałam jak takie maleństwo łapać. [emoji23]
Dziewczyny znacie może markę dolce sonno? Kupowała któraś z was ubranka od nich? Znajoma ostatnio dostała paczkę zadowolona, tyle, że jeszcze nie użytkowała. Dziś zaryzykowałam i zrobiłam małe zakupy, fajne ciuszki w dobrych cenach.![]()
Ok, mój mózg nie pracuje ostatnio najlepiej sory [emoji23]Moja corcia tez na poczatku tak spala, ale chodzi mi glownie o kwestie bezpieczeństwa. Gdzieś czytalam, ze spiworek to numer 1 pod tym wzgledem. Na jakiejs obcojęzycznej stronie. A wlasnie rożek do mnie przemawia ze wzgledu na wygode i stabilnosc. Tylko czy bezpieczny jest.