Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo się cieszę, że wszystko ok! [emoji4]U nas wszystko ok, jest skrzep w szyjce, zapewne od podrażnienia. Bobo podobno ciągle fika, ale ustawial się do podgladania z każdej strony [emoji5] nie widzialam, ale mąż pierwszy raz był przy badaniu i dr przybliżył mu twarz i był zachwycony. Aż mu zazdroszcze [emoji7]
Też tak czasami mam.. Po wizycie mijają u mnie takie myśli. A Ty kiedy masz następną?Ja też myślę o @Ces, ciekawe co tam u niej
Ja dzisiaj mam słaby dzień, niemoc jakaś mnie ogarnia do tego boli głowa i coś mnie tam kłuje w brzuchu. No i mam takie myśli czy coś w ogóle tam jest, a że nie mam brzucha to zaczynam wątpić.![]()
Też tak czasami mam.. Po wizycie mijają u mnie takie myśli. A Ty kiedy masz następną?
Zleci szybko. [emoji6] Skądś to zmęczenie i gorsze samopoczucie się bierze, nasze organizmy kawał roboty wykonują.Prenatalne 3 grudnia to w sumie jeszcze tydzień![]()
Ja też myślę o @Ces, ciekawe co tam u niej
Ja dzisiaj mam słaby dzień, niemoc jakaś mnie ogarnia do tego boli głowa i coś mnie tam kłuje w brzuchu. No i mam takie myśli czy coś w ogóle tam jest, a że nie mam brzucha to zaczynam wątpić.![]()
Też tak dziewczyny mamTeż tak czasami mam.. Po wizycie mijają u mnie takie myśli. A Ty kiedy masz następną?
Na pewno [emoji4] to już niebawem. Pamiętam swoją drugą wizytę - jak z kropeczki już zrobił się mały człowieczek. Niesamowite..... jakby ktoś mi macicę podmienił [emoji39][emoji39][emoji39]Też tak dziewczyny mamto jest straszne uczucie ale już za tydzień w sobotę mam wizytę po miesiącu i prenatalne. Mam nadzieję, że usłyszę same dobre wieści..