Pianistka1991
Fanka BB :)
Zaraz ja się poryczę, serio... [emoji39] chłonę emocje jak gąbka.Coś pięknego jeszcze nie doszłam do siebie .... nawet teraz rycze znów
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaraz ja się poryczę, serio... [emoji39] chłonę emocje jak gąbka.Coś pięknego jeszcze nie doszłam do siebie .... nawet teraz rycze znów
Nie płacz ja to nawet rycze teraz na reklamie margarynyZaraz ja się poryczę, serio... [emoji39] chłonę emocje jak gąbka.
Mam podobnie. Już widzę te rzeki łez na reklamach świątecznych [emoji28]Nie płacz ja to nawet rycze teraz na reklamie margaryny
No .... A niedługo mikolajkowy blok reklamowy[emoji23]Mam podobnie. Już widzę te rzeki łez na reklamach świątecznych [emoji28]
Mi jeszcze tak hormony nie szaleja ale pewnie mnie to tez dopadnie [emoji848]Nie płacz ja to nawet rycze teraz na reklamie margaryny
Wspaniale!Dziewczyny powiedzieliśmy liwii o dzieciatku aż się poplakala a potem przytulila sie do brzucha my plakaliśmy razem z nia nigdy nie zapomne jej miny i wielkich oczu i potem ta radość
..
Jaka super reakcjaDziewczyny powiedzieliśmy liwii o dzieciatku aż się poplakala a potem przytulila sie do brzucha my plakaliśmy razem z nia nigdy nie zapomne jej miny i wielkich oczu i potem ta radość
..
O matko co za sen!Boże jak ja się wczoraj na tej budowie narobilam... I chyba trochę się podtrulam tym pyłem bo zygalam znowu jak cholera... Natomiast nie pokoi mnie bardziej dzisiejszy sen... Śniło mi się że poszliśmy z tz na usg a tam lekarz mówi że widzi dziecko ale nie widzi bijacego serca... Na to ja mu kazałam coś zrobić żeby biło... A lekarz że nic się nie da że trzeba było nie pracować itp.. Wstałam cała mokra.. I trochę się boję powrotu do pracy...