Agonia777
Fanka BB :)
Ja robiłam Medigen Warszawa. Kiry 400zł epitopy 300 zł.@Agonia777 - słońce powiedz no mnie gdzie robiłaś kiry i epitopy ? i pi razy cenę - dziękuję.
@Kurcia Kochana mocno tulę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robiłam Medigen Warszawa. Kiry 400zł epitopy 300 zł.@Agonia777 - słońce powiedz no mnie gdzie robiłaś kiry i epitopy ? i pi razy cenę - dziękuję.
Oj co to za lekarz? Bez szału! Który to dzień cyklu? Kiedy masz zaplanowaną punkcję?U mnie bez szału - jak to lekarz powiedział... Prawy jajnik: 16, 11, 10 a lewy: 15, 10,10 czyli większe tylko2 ładnie rosną a te mniejsze prawie wcale...czy coś urosną to jest pytanie...
A w którym dniu najpóźniej można mieć punkcję, bo biorę leki hamujące owulację by za szybko nie pękły. Normalnie owu miałabym między 12 a 14 dc. Możliwe by punkcja była później? Ile mm może mieć największy pęcherzyk a ile najmniejszy ale taki który będzie brany pod uwagę? Sorki że tyle pytam, ale może któraś miała podobnie?![]()
oooo suupperjeżeli luty to nie bedziesz sama ja tez bede podchodzic w tym miesiącu
bede próbować naturalnie przez te dwa miesiące a może się uda zobaczymy ciężki ten czas oczekiwania bedzie dla mnie i swieta zjeb..... szkoda gadać nic tylko jedno w głowie a kobietki po transwerze mieliście l4? ja za 1 razem nie brałam poszłam do pracy w ten sam dzien żałuję a może to też wpłynęło na to ze ske nie udało ciekawe czy lekarz dałby mi na dwa tygodnie l4 od transweru
Powiedział dokładnie: "Jak to młodzi mówią - szału nie ma"Oj co to za lekarz? Bez szału! Który to dzień cyklu? Kiedy masz zaplanowaną punkcję?
Mi lekarz powiedział że mam być zdrowa w grudniu czyli w okolicach transferu. Też dzwoniłam do lekarza bo niestety na początku listopada w poprzednim cyklu brałam antybiotyk, a mimo to 2 tyg później jak zaczynałam stymulację znowu kichałam i kaszlałam...Czy to bardzo źle ale ktoś jest chory / przeziębiony podczas stymulacji ?
Ja miałam 5 pęcherzyków o podobnych wymiarach , endo chyba 8 mmm a pobrali 6 komórek. Pęcherzyki rosną nawet 2 mm na dzień. Będzie dobrze i się nie stresuj.Powiedział dokładnie: "Jak to młodzi mówią - szału nie ma"
Dzisiaj mam 9dc. I jeszcze nie mam terminu punkcji, następna wizyta w piątek.
A endometrium ma 13 mm.