Berry90
Fanka BB :)
Ja wiedząc że taki dzien może nadejsc zawsze mam w zamrazarce jakieś knedle Albo pierogiEhh no ale z glodu juz tak [emoji14] trzeba isc zrobic obiad sobie i chłopakom a tak mi sie nie chce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja wiedząc że taki dzien może nadejsc zawsze mam w zamrazarce jakieś knedle Albo pierogiEhh no ale z glodu juz tak [emoji14] trzeba isc zrobic obiad sobie i chłopakom a tak mi sie nie chce
To akurat znajoma i juz nie pamiętam czy cos jej dokuczaloDokładnieja słyszałam tez o kilku takich przypadkach.
A mdłości miałaś?
U mnie tez było pp 1kg na tydzien. Z wizyty na wizyte po 3-4 kg na plusie. Lekarz wiecznie sie czepial wagiOj ja tez bym tak chciała. Ale mam ogromne wyrzuty sumienia jak sobie pofolguje://. W poprzedniej ciąży przytyłam 16kg, i wiem ze ok 4 kg to moje folgowanie. Ciężko było mi to zrzucić mimo treningów przez 7 dni w tygodniu, ale s końcu prawie się udało, no i zaplanowaliśmy druga ciąże. Ja teraz póki mogę i świadomość nie szwankuje to dbam o siebie zdrowo jedząc i nie folguje za często z zachciankami. Gdzieś tam z tylu głowy mam ten żal do siebie już po pierwszej ciąży. A zaczęłam tyć tak na poważnie w 8 mym miesiącu, dosłownie szedł kilogram do przodu na tydzień, nie wierzyłam, ze to możliwe![]()
Dokładnie! Tez kestem tego zdania.I dobrze! Od jednego dnia kompletnego nic nie robienia jeszcze nikt nie umarłodpoczywaj
Ooo jajo sadzone ale bym zjadla z kalafiorem i ziemniaczkamiJa wiedząc że taki dzien może nadejsc zawsze mam w zamrazarce jakieś knedle Albo pierogimakaron z jajkiem to też dobra 10min opcja [emoji14]
Ooo jajo sadzone ale bym zjadla z kalafiorem i ziemniaczkami![]()

Kurcze jak Wy to robicie że większość z Was w tym pierwszym trymestrze chudnie albo waga jest taka sama a ja tyje i to aż 3 kg :-( jestem przerażona tempem tycia i skończy się pewnie na +30 a jem tam samo jak przed ciążą
70 km mi brakujeDziewczyny a może jest tutaj ktoś z Wrocka i chciałaby chodzić razem na aquafitness na teatralną lub do aquaparku i na zajęcia fitness dla ciężarnych na żegiestowską do fitness academy?ja mam nadzieję że teraz po wizycie lekarz pozwoli mi chodzić
Hej dziewczyny!
Pisze prace na temat „Zachowania żywieniowe kobiet w ciąży” czy pomożecie rozwiązując ankiety? Link do: Zachowania żywieniowe kobiet w ciąży