reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja tez za mało pije tej wody:/// i dlatego pewnie mam problem z wypróżnianiem:///

Ja od początku ciąży mam ciągle pragnienie. Na początku lekko piłam 3 l wody dziennie teraz niby mniej bo ok 2 l ;p
Mąż się śmieje że zbankrutujemy przez tą moją wodę hehe. A ja ciągle mam uczucie jakbym jakiegoś kaca miała hmm.. Dziwne...
Mężulek się poirytowal że co drugi dzień zgrzewke musi targac więc kupił zapas na tydzień? No może ciut dłużej ;)

Załączniki

• DSC_0082.JPG
    DSC_0082.JPG
    1,6 MB · Wyświetleń: 81
U mnie też była podobna reakcja i to w całej rodzinie. Wszyscy oczekiwali dziewczynki tak bardzo że mnie do łez doprowadzili. A jak sie Aleks urodził to świata poza nim nie widzieli. I później przy drugim dziecku szybko zaakceptowali że będzie chlopak. A teraz znowu gadają. Wszyscy tylko dopytują czy juz wiem A mojemu mężowi dogadują czy sie tym razem postarał. Także musisz to wszystko lekceważyć bo inaczej zacznie Ci to caly czas na głowie siedziec [emoji6]

Trzeba im odpowiedzieć, ze dobry fachowiec robi tylko jedno( jak chłopak kolejny będzie ;))

reklama
Do góry