Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez za mało pije tej wody:/// i dlatego pewnie mam problem z wypróżnianiem:///
Odebrałam wyniki testu PAPP-A. Wszystko pięknieHurra!
A ja właśnie ogólnie jestem mało dotykalska więc mam nadzieję że temat glaskania brzucha jakoś mnie dotknie delikatnie tylko [emoji14]
No mam nadzieję że tak będzie! Okaże się w czerwcu![]()
U mnie też była podobna reakcja i to w całej rodzinie. Wszyscy oczekiwali dziewczynki tak bardzo że mnie do łez doprowadzili. A jak sie Aleks urodził to świata poza nim nie widzieli. I później przy drugim dziecku szybko zaakceptowali że będzie chlopak. A teraz znowu gadają. Wszyscy tylko dopytują czy juz wiem A mojemu mężowi dogadują czy sie tym razem postarał. Także musisz to wszystko lekceważyć bo inaczej zacznie Ci to caly czas na głowie siedziec [emoji6]
To i ja wam wrzuce wielorybka [emoji57] 13+1 zdjecie sprzed chwili..Zobacz załącznik 920890
Hej a ja wrzuce zdjęcie mojego klonika, który skończył dziś 11 miesiecy
Mąż oczywiście uważa, że nie ma żadnego podobieństwaZobacz załącznik 920893Zobacz załącznik 920894
U mnie tez było pp 1kg na tydzien. Z wizyty na wizyte po 3-4 kg na plusie. Lekarz wiecznie sie czepial wagi
To super !Odebrałam wyniki testu PAPP-A. Wszystko pięknieHurra!