reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie się kropkw w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]
GRUDZIEŃ to miesiąc miłości i pełen magii, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem .
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*
Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

2018-12-01 redferrari wizyta u gin prowadzącego ciążę
2018-12-02 Ozis transfer !! ✊✊
2018-12-06 Beata 4 USG
2018-12-06 sunrisea wizyta u gin prowadzącego ciążę
2018-12-11 Malinka1989 termin porodu
2018-12-12 tamiza termin porodu
2018-12-18 chlopkers USG III trymestru
2018-12-19 limoncia1 termin porodu
2019-12-19 Pat1980ka termin porodu
2018-12-26 ona232 termin porodu
2019-01-04 Netiaskitchen termin porodu
2019-01-13 Gotart termin porodu
2019-01-17 Gosia892 termin porodu
2019-01-21 Koniczyna82 termin porodu
2019-02-06 redferrari termin porodu
2019-02-22 Justin87 termin porodu
2019-03-04/08 chlopkers termin porodu
2019-03-04/09 sunrisea termin porodu
2019-04-08 ilmenau termin porodu
2019-04-16 lafantynka termin porodu

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)

reklama
Cześć Misie-Pysie,
mam nadzieję, że koniec roku zakończymy w pięknym stylu samymi pozytywnymi betami.
Wybaczcie, ale mam bardzo mało czasu na dokładne śledzenie forum, jeśli kogoś trzeba dopisać do kalendarza, to proszę oznaczyć mnie, bo inaczej się nie ogarnę a nie chcę żadnej z Was zawieść.

@redferrari Kochana, pięknych widoków na maluszka. :D

Miłego dnia Dziewczyny. :*

Ssaczku afrykański nasz kochany - nie przejmuj się mnie tez wszyscy co wiedza traktują jak gąsienice. W sumie się nie dziwie bo od roku ciągła jazda - invitra poronienia biochemiczne hiperstymulacje - jak nigdy nie chorowałam to w tym roku limit NFZ wyczerpałem na 5lat.
Ja jestem mega zżyta z moja mama, mieszkamy blisko siebie, codziennie się widzimy i takie tam i ostatnio doszło do kuriozalnej sytuacji, ze mi litr mleka ze sklepu niosła jak wracalysmy, bo ja przecież nie mogę dźwigać. [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

Haha, to moja przyjaciółka przebija wszystko - nie dała mi nieść papieru do pakowania prezentów :D
Nie mówiąc o mojej mamie która dzwoni codziennie i pyta czy nie jestem przeziębiona, żebym poszła już na L4 itp. Chyba musimy do tego przywyknac

Cześć Misie-Pysie,
mam nadzieję, że koniec roku zakończymy w pięknym stylu samymi pozytywnymi betami.
Wybaczcie, ale mam bardzo mało czasu na dokładne śledzenie forum, jeśli kogoś trzeba dopisać do kalendarza, to proszę oznaczyć mnie, bo inaczej się nie ogarnę a nie chcę żadnej z Was zawieść.

@redferrari Kochana, pięknych widoków na maluszka. :D

Miłego dnia Dziewczyny. :*

@redferrari miłych widoków i dawaj znać co u twojej Kruszynki :)

Dziewczyny boli mnie dość mocno żołądek , jest twardy. Wczoraj miałam transfer ale bolał mnie już dzień przed. Myślałam że mu przejdzie po wzięciu nospy przestaje A w zaleceniach mam na szczęście informacje ze mogę brać trzy dziennie. Powiedzcie też tak mialyscie ?

Dziewczyny boli mnie dość mocno żołądek , jest twardy. Wczoraj miałam transfer ale bolał mnie już dzień przed. Myślałam że mu przejdzie po wzięciu nospy przestaje A w zaleceniach mam na szczęście informacje ze mogę brać trzy dziennie. Powiedzcie też tak mialyscie ?

Nospe możesz brać, ja bralam profilaktycznie do bety. Na żołądek wypij sobie rumianek

Maria - ale boli się brzuch czy wiesz ze to żołądek. Wiele z nas po progesteronie ma zaparcia i od tego może Cię bolec. Mogą tez jajniki promieniować bo zawsze bolą po punkcji - sa nabrzmiałe od ilości jajek. A może Cię tez bolec od stresu bo bardzo to przezywas kochana. Nie denerwuj się bo stres to najgorsze co teraz może być.

Beatko - dziękuje. [emoji7][emoji7][emoji7]

Dziewczyny - pozdrawiam Was z raju - teraz jeszcze bardziej mi się chce wieśniaków i kochany dał się wyciągnąć. [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji488][emoji488][emoji488][emoji488]
Tłumacze sobie ze bez colki i frytek to zdrowo - co nie?

IMG_0049.JPG

Załączniki

• IMG_0049.JPG
    IMG_0049.JPG
    148,1 KB · Wyświetleń: 679
reklama
Hej dziewczyny wracam do was po roku przerwy :-) w koncu sie zdecydowaliśmy z mężem na in vitro w poniedziałek ide na wizytę zeby ustalić wszystko i w grudniu ruszamy musimy tylko odświeżyć badania ale lekarz powiedział ze do @ zdążymy chyba ze wyjdzie jakaś infekcja to bedzie trzeba przełożyć ale mam nadzieje ze wszystko bedzie ok... wracam do was i zaczynam walkę razem z wami... przypomnę ze u mnie to juz ponad 4 lata, maz ma żylaki obustronne wiec jego nasienie jest bardzo kiepskie a nie chce sie zdecydować na zabieg bo sie boi ze cos uszkodzą a te żylaki w niczym mu nie przeszkadzają tylko zabijają plemniki wiec stwierdził ze woli nie miec dziecka niz zeby mu cos zmajstrowali :-) taki to juz moj kogucik przyrodzenie jest mu najcenniejsze heheh

Do góry