Bunia1992
Fanka BB :)
Najlepiej betaDlatego ja do siebie tego nie biorę, ale pierwszy raz w życiu taka sytuacja a dużo już tych testów przerobiłam. Zrobię w pn betę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepiej betaDlatego ja do siebie tego nie biorę, ale pierwszy raz w życiu taka sytuacja a dużo już tych testów przerobiłam. Zrobię w pn betę.
My też na przyszły rok planujemy budowę ale przeraża mnie kredyt, zobaczymy narazie z rodzicami nie jest źleCzasami warto troche dłużej poczekac a noz moze trafi sie cos fajnego i w miare taniego[emoji5]
Moj maz juz by bral kredyt[emoji19] ale ja sie nie zgodze na zaden kredyt dopoki nie będę w ciąży. Nie chce miec domu w którym nie bedzie dzieci[emoji19] ja wiem ze to troche glupie myslenie ale ja zdania na razie nie zmienię[emoji19] bedzie ciąża to i bedzie kredyt, nie wczesniej[emoji15]
Cycek do przodu i walczysz dalej[emoji173]U mnie już @ rozkrecila się na maksa [emoji39] zaczynam nowy cykl![]()
Hehe moj też. Musimy kupić drugie auto no i oczywiście mąż bierze pod uwagę tylko audiMy też [emoji1787] i to dwa. Mój mąż jest miłośnikiem audi
No to teraz a8 albo juz seria RS[emoji1787]Też mam a4 b6 [emoji16]
A mężu a6 [emoji16] A nie wiem co dalej [emoji23]
Pięknie![emoji173] korzystaj z uroków zimy[emoji173]Tak Zimowo w górachchoinkę ubieram też na Mikołaja
nawet zamówiłam na allegro świecidełka na ogród
Zobacz załącznik 921279