Hej dziewczyny i chlopaku, strasznie lubię was czytać. Z góry przepraszam, że tylko czytałam. Nigdy nie napisałam bo nie miałam odwagi planować płci dziecka. Zawsze marzyłam. Tak więc pozostała przy czytaniu. Ale jakoś czas mi mam ochotę coś do was napisać. Ja wprawdzie już jestem w 18tc, ale jak już wspomniałam spędziłam wasz wątek i starania od marca, kiedy postanowiliśmy zawalczyć o trzecie dziecko.
Martoosia pewnie mnie kojarzy z innego watku staraczek. W każdym razie bardzo wam kibicuje w tych ciazach które się właśnie pojawiły i się pojawia.
Ja mam 2 synów 4 i 2 lata. Teraz ciąża na etapiekonca 18tygodnia. W 16 tygodniu dowiedziałam się, że będziemy mieli córkę (mam wielką wiarę że nic jej już nie wyrośnie między nogami). Napiszę wam jeszcze, że nie stosowala żadnej metody. Robiliśmy to kiedy mieliśmy chęć. Było mało, ale jak widać produktywnie.
Belle81 ja jak zaszłam w ta ciąża to wyprlam marzenie o córce żeby się nie rozczarować. Ciągle powtarzalismy z mężem, ze pewnie będzie 3 syn. Może u Ciebie jest podobna reakcja.