• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2019

Gratulacje wielkie bijacych serduszek z dzisiejszych wizyt ❤

Też byłam dziś na wizycie. Dzidzia rośnie, serduszko pięknie bije. Tylko ten krwiak. Znacznie urósł, rozlał się na taki podłużny. Coraz bardziej oddziela pęcherzyk płodowy od kosmówki. Lekarz dał do zrozumienia, że ciąża jest zagrożona. Ech, liczyłam na to, że się zmniejszył. Pozostaje mi nadal się oszczędzać.

Dziękuję! Niestety rozkłada mnie totalnie. Już mam katar, ból zatok i ból gardła. Byłam rano u dentysty. Wróciłam z niczym.

Dużo zdrówka i powodzenia z tym zębem!

@OnaZmijeczka Kochana, dobrze, że u Ciebie wydarzyło się już to na co najgorsze i mam nadzieję, że z czasem przyjdzie pocieszenie i ukojenie. Tego serdecznie Ci życzę ❤

reklama
Cześć. Ale dzisiaj dzień dobrych serduszkowych wieści.
Gratuluję wszystkim, które dzisiaj wizytowały i trzymam kciuki za kolejne dobre informacje :) u mnie cały dzień zabiegany a wieczorem mdłości... Bleee... Ale to może lepiej wieczorem niż rano kiedy jest tak dużo do zrobienia... Życzę spokojnej nocy :*

reklama
Luckychoice jakie zalecenia? Masz się oszczędzać?
Ja też już na nogach, trzeba się do przedszkola zbierać. Mąż już wyjechał, także trzymajcie kciuki,żebym nie powybijała tego rozbrykanego towarzystwa:p za oknem znowu okropnie, najchętniej nosa bym nie wychylała. Nie wiem jak to się stało,ale wczoraj klientki w kilka godzin zapchały mi kalendarz na cały m-cy[emoji33] może to lepiej, odbebnie szybko, co mam uszyć i będzie wolne na święta[emoji319]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry