anija.82
Fanka BB :)
Cześć Dawno nie pisałam, zaglądam tu jak mam czas, a ostatnio mało go mam.
Na samym początku gratulacje dla Biedronki, Miciurki i Rena-chan i spełnienia tych marzeń wkoncu. Tobie @belle81 już gratulowalam. Piękna grupka się utworzyła. Po cichu mam nadzieję że dołączę. @ nie przychodzi a testu nie zrobilam jeszcze. Nie mam żadnego w domu a wyjść nie mogę bo nas choroba uwiezila. Tak więc póki co jestem w ciąży
Ale tak na poważnie to ten cykl mam bardzo pokrecony . Nie zaobserwowalam śluzu płodnego ani bólu owu. Myślałam że wylapalam cykl bezowulacyjny, a tu temperatura skoczyła normalnie w 15dniu czyli owu była. Starania mieliśmy w 11 dniu czyli według moich obliczeń 3-3,5 dnia przed owu. No i piersi od owu duże bolące inaczej niż zazwyczaj.
Na samym początku gratulacje dla Biedronki, Miciurki i Rena-chan i spełnienia tych marzeń wkoncu. Tobie @belle81 już gratulowalam. Piękna grupka się utworzyła. Po cichu mam nadzieję że dołączę. @ nie przychodzi a testu nie zrobilam jeszcze. Nie mam żadnego w domu a wyjść nie mogę bo nas choroba uwiezila. Tak więc póki co jestem w ciąży