Jodzia
Fanka BB :)
Bozesz. Chociaż przy calosci to drobinki.Ja za atosiban place 1000 zł u siebie w klinice
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bozesz. Chociaż przy calosci to drobinki.Ja za atosiban place 1000 zł u siebie w klinice
Dziękuję bardzo za odpowiedźAna1 na pewno może być ujemne a potem np dodatnie i po jakimś czasie znowu ujemne. Inne ana to nie wiem ale pewnie też. Co do nk ja mam 12% i mam sterydy 10mg przepisany.
Rozumiem, że nie jesteś zorientowana dlaczego tak się dzieje? Bo skoro ANA2 i 3 to bardziej szczegółowe badania ANA1 (o ile dobrze się orientuję
) to faktycznie jest to prawdopodobne. 
Cześć w piątek jadę do innego lekarza doktor Mrugacz z kliniki Bocian ale będziemy chcieli z obca dawczyniąMam to samo ale okres nadal jest . Próbujesz ze swoją komórką?? Ja raz spróbowałam ale stymulacja nic nie dala i robię in vitro z komórką dawczyni
przed transferem.Dziękuję bardzo za odpowiedźRozumiem, że nie jesteś zorientowana dlaczego tak się dzieje? Bo skoro ANA2 i 3 to bardziej szczegółowe badania ANA1 (o ile dobrze się orientuję
) to faktycznie jest to prawdopodobne.
Czy ten steryd to bierzesz ciągle czy np. przed transferem? Jestem totalnie zielona w tym temacie![]()
0,02In vitro i leki powinny dać rade. Jakie masz amh?
Niestety amh na poziomie 0,02W in vitro ci to w niczym nie przeszkodzi jesli masz amh w miare.Glowa do gory![]()
Gratulacje niech zdrowo rosnie a Wam zycze wiele radosci i przespanych nocy
Dziewczyny powiedzcie mi którego lekarza polecacie Doktora Mrugacza z kliniki Bocian czy doktora Janeczko z kliniki ParensAna1 na pewno może być ujemne a potem np dodatnie i po jakimś czasie znowu ujemne. Inne ana to nie wiem ale pewnie też. Co do nk ja mam 12% i mam sterydy 10mg przepisany.