reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja też mam 21dc ale nic nie mierze i nie sprawdzam bo to niepotrzebny stres..i tak wiem, ze nic z tego nie będzie bo znowu te zapalenie i biorę tabsy dowcipne,ale w owu i przed bylo [emoji173] zeby nie stracić szansy ale teraz tabsy aplikuje, wiec podejrzewam ze one nie działają dobrze nawet jesli do czegos tam doszlo [emoji53]
Ja lubię wiedzieć co się dzieje w organizmie i przynajmniej wiem kiedy będzie @ bo czasem owu się przesunie potem @ się przesuwa a tak bym miała nadzieję że się udało bo nie ma @, raz miałam opóźnienie @ 10 dni od tamtego momentu mierze temp.... To już 13 cs więc już mnie nie stresuje mierzenie temperatury co ma być to będzie ;-)

Ja dziś byłam na zakupach spożywczych przed świetami już typowo. O dziwo w mojej biedronce nie było takich tłumów.

Ja też dziś byłam bo stwierdziłam , że za tydzień będą mega kolejki i nie kupię wszystkiego na raz i kupiłam trochę teraz i na świeżo w piątek co potrzeba , żeby nie leżało cały tydzień :D
W lidlu nie było aż takiego tłumu ale w biedronce było sporo ludzi - ale akurat jak szukałam mniejszej kolejki to się kasa otworzyła kolejna i się wbiłam jako trzecia :D

reklama
Do góry