iveo
Fanka BB :)
@pixi.nova gratulacje! Nie raz myslalam co sie z Toba stało bo tak zniklas.
Koniecznie opisz leczenie lekarza moze komuś pomoze
Koniecznie opisz leczenie lekarza moze komuś pomoze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Kochana przykro mi bardzo z powodu psniki@nafoczka - Haha, ale Cię wziela pod włos ta dentystka[emoji12]
I dobrze
@SheWolf - Nie pamietam Cie kochana, ale trzymam kciuki za starania
@pixi.nova - No w końcu się ujawniłaś!Ja juz tyle razy gratulowałam, ze nie pogratuluje ponownie, a bede życzyć Wam duzo zdrowka a Tobie cierpliwości przy kolkach
@Destino - jak u Was? :*
U nas masakra z pieskiemleczyliśmy go od dwoch tygodni na zapalenie ucha wewnętrznego i środkowego oraz bakterie, ktore pojawiły sie w uchu a nagle zrobiła sie z tego mega niewydolność nerek i początkująca niedokrwistosc... od paru dni codziennie klinika, kroplowki i inne, ale... tracimy nadzieje, ze jej jakos jeszcze pomożemy... Mała nic nie je, nie chce pic, prawie nie wstaje. Dzisiaj załatwiła sie pod siebie... Obawiam sie, ze te swieta nie beda zbyt przyjemne
Nawet nie mam ochoty ubierać choinki czy przygotowywać swieta... Nasza mała dziecinka
((
Ja brałam encorton 15 mg! 10 rano i 5 przed obiadem . U kogo się leczysz? Jeśli u Maliny to raczej normalne@kasiula222 co do ANA1, to u mnie tez byly ujemne, ale juz ANA 2 wyszly bardzo dodatnie 1:160 i 1:2560. To pewnie ewenement, ale u mnie sie zdazyl, wiec moze zbadaj jeszcze ANA2?
Dziewczyny czytam Was troche i widze, ze roznie bierzecie Encorton.
Ja biore 15mg na czczo i 5mg w poludnie. Spotkalyscie sie z takim zaleceniem?
Kochana to jak tu @dżoasia pisze ,że jutro to trzymam bardzo mocno kciuki.@Marthi duzo sily dla Was. Przede wszystkim zeby Wasza psinka lepiej sie poczula.
@Porzeczka1234 :-*
@dżoasia :-*
@Destino zeby w nastepne swieta ta radosc wrocila. Trzymam kciuki za Helenke caly czas