• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Jestem Dziewczyny. Dzidzia ma się dobrze. Przy Waszych to jeszcze malutka jest bo 2,4 cm. Serduszko ładnie bije. Karta ciąży założona. Następna wizyta za 5 tygodni, a 7 stycznia prenatalne. Jestem przeszczęśliwa :) Mam powoli schodzić z duphastonu.

Dziewczyny które bierzecie duphaston lub luteine, czy też macie w zaleceniu odstawiac powoli? Wydaje mi się że w poprzedniej ciąży dłużej brałam.

Jestem szczęśliwa. Teraz mogę się cieszyć świętami. Życzę Wam tego samego i dziękuję za kciuki [emoji3590]

Ostatnia edycja:
Jestem Dziewczyny. Dzidzia ma się dobrze. Przy Waszych to jeszcze malutka jest bo 2,4 cm. Serduszko ładnie bije. Karta ciąży założona. Następna wizyta za 5 tygodni, a 7 lipca prenatalne. Jestem przeszczęśliwa :) Mam powoli schodzić z duphastonu.

Dziewczyny które bierzecie duphaston lub luteine, czy też macie w zaleceniu odstawiac powoli? Wydaje mi się że w poprzedniej ciąży dłużej brałam.

Jestem szczęśliwa. Teraz mogę się cieszyć świętami. Życzę Wam tego samego i dziękuję za kciuki [emoji3590]
Gratulacje! Ale 7 lipca to juz bedziesz szykowac sie do rodzenia [emoji16]

Jestem Dziewczyny. Dzidzia ma się dobrze. Przy Waszych to jeszcze malutka jest bo 2,4 cm. Serduszko ładnie bije. Karta ciąży założona. Następna wizyta za 5 tygodni, a 7 stycznia prenatalne. Jestem przeszczęśliwa :) Mam powoli schodzić z duphastonu.

Super że wszystko dobrze spokojna mama to spokojna fasolka :)
Który to u ciebie będzie tydzień na prenatalnych? Ja mam 18 stycznia będzie równo 12t:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry