reklama

Lipcowe mamy 2019

@karciaa175mi strasznie współczuję stresu... Ale dobrze, że z dzidzią ok.
Kurde masakra drogo płacicie za badania. Ja wybuliłam 240zł i sobie myślę drogo... Ale może miałam tego mniej?
Mam w planach dziś ubrać choinkę, co z tego wyjdzie? :-D
Udanego dnia życzę, bez mdłości i z masą energi ;)

reklama
Karciaaa w pierwszej ciazy plamilam 2 razy, raz na brazowo a potem w 12 tygodniu krwia. Moze nie w duzej ilosci ale jak sikalam to spadala do kibla. Ani tubulcy ani polski prywany gin nie widzial przyczyny. Teraz plamilam od 5 tyg do 11tego. W wiekszosci na brazowo, raz swierza krwia a potem przestalam bo lezalam a jak wstalam to poszly skrzepy brazowowe. Od tygodzina wydaje sie ok. Wiem ze trudno, ale staraj sie nie stresowac i badz pozytywnie nastawiona. Bedzie dobrze.

Ja jutro ma pierwsze usg, naczekalam sie no ale systemu nie przeskoczysz.

UKmama jak podroz do polski?
Powodzenia jutro na wizycie !

Polecam jarmark bożonarodzeniowy we Wrocku ale nie w weekend byliśmy teraz w sobotę masakra ile ludzi zero przyjemności z chodzenia ;)
U mnie badania też na NFZ na szczescie ale powiedzcie jak następna wizytę mam dopiero na 21 stycznia to już robić te badania czy poczekać jeszcze?
Ja bym poczekala jeszcze z tymi badaniami. Na spokojnie tak po nowym roku bym zrobiła na Twoim miejscu. Tak z tydzień przed wizytą bo różnie z tymi wynikami jest. Czasem trzeba czekać parę dni na niektóre.

Cześć dziewczyny :-) jestem w pracy i ledwie wytrzymuje żeby nie wymiotować. Robotnik że mnie dziś marny.
Później jadę z synkiem do lekarza więc muszę się jakoś trzymać.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :-)

Część wyników już mam, wszystko ok. Nie spodziewałam się, że przy takim niejedzeniu hemo ponad 13 bedzie :P Mocz 5 ph, tylko ketony mi wyszły wysokie. I na Coombsa muszę czekać 2 dni.
Ale i tak będę męczyć moją gin, bo moje samopoczucie po jedzeniu raczej nie jest normalne (i nie mówię o mdłościach).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry