Loli05
Fanka BB :)
No domyslam sie!a wzorki swiateczne tez robisz?Tak robię i jak to przed św pracy hoho...![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
No domyslam sie!a wzorki swiateczne tez robisz?Tak robię i jak to przed św pracy hoho...![]()
Starmach nie StelmachPytanko:
Czy któraś robiła bigos Anny Stelmach Link do: Bigos | Ania Starmach ? Dobry jest? Czy dodajecie wino lub whisky do bigosu?![]()
Ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj faktycznieStarmach nie StelmachJa bigosu nie robiłam, ale wiele innych jej przepisów tak i waszystko zawsze wychodziło super.
Ja zaraz do domu i też zrobięChcialam zrobic test ovu... i mi sie zalal [emoji1787][emoji23] test sie zalal , termometru nie mam... musze zaufac ginowi..ze ovu jutro...[emoji1787][emoji23]
Ja mojemu nigdy nie mówię. Nie wyobrażam sobie takiego mechanicznego seksu na akord. Zawsze staram się go bardziej zachęcić w płodnei jakoś mi tak łatwiej jak wiem, że on nie podchodzi do tego na zasadzie "dziś robimy dziecko"
Mam ale w miedzyczasie pilam juz wode wiec bez sensu...Ja zaraz do domu i też zrobię [emoji14]
Nie masz więcej testów?![]()
No jakbys dzis w nocy o 3 rano miala sexy to by akurat byloChcialam zrobic test ovu... i mi sie zalal [emoji1787][emoji23] test sie zalal , termometru nie mam... musze zaufac ginowi..ze ovu jutro...[emoji1787][emoji23]