martoosia04
Fanka BB :)
Moglas zrobic bete i byloby wszystko jasne[emoji4]
Nigdy mnie testy nie zawiodły
Poza tym widzę, że @ będzie. Ból typowo na @. Cycki nie bolą jakoś specjalnie bardziej niż przed każdą @.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Moglas zrobic bete i byloby wszystko jasne[emoji4]
Ale poki @ nie ma nadzieja jest[emoji173]Nigdy mnie testy nie zawiodłyi wynik mam od razu. Nie muszę czekać kolejnego dnia w stresie.
Poza tym widzę, że @ będzie. Ból typowo na @. Cycki nie bolą jakoś specjalnie bardziej niż przed każdą @.
To super hehePiękne są [emoji173] chyba będą moją jutrzejszą inspiracją [emoji7]

Ale poki @ nie ma nadzieja jest[emoji173]
Śliczne paznokcie. Ja idę w piątek. Ale nie wiem czy to nie ostatni raz, bo strasznie mi się paznokcie rozdwajają.Taakk choc w tym roku juz mniej chcą bardziej sylwestrowe...ale są takie co wzorek swiateczny musi być![]()
Zaraz mam wizyte u kardiologa ale mam stresa[emoji33]
Powodzenia. Na pewno bedzie dobrze[emoji6]Zaraz mam wizyte u kardiologa ale mam stresa[emoji33]