@Migdalove Trzymam kciuki Kochana. Mam nadzieję, że się nie zawiedziesz i otrzymasz pełną diagnostykę. Ściskam Cię mocno. Mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętasz, bo dawno się nie odzywałam[emoji6]
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na telefon używałam aplikacji Flo, tam można wpisać tempke i od razu też ci wykres robi, jest jeszcze ovufriend lae tam musisz wykupić konto premium żeby mieć dostęp przez cały rok, pierwszy miesiąc jest za darmo. Dziewczyny pewnie więcej podpowiedząPytanko mam kochane , potrzebuje aplikacje do mierzenia tempki która mi owu wyznaczy jest może taka aplikacja inteligentna ?
Ja na tel tez uzywalam flo ale lepiej sprawdzala mo się aplikacja w przeglądarce ovufriend.pl.Pytanko mam kochane , potrzebuje aplikacje do mierzenia tempki która mi owu wyznaczy jest może taka aplikacja inteligentna ?
Dziękuję [emoji6]Ja na tel tez uzywalam flo ale lepiej sprawdzala mo się aplikacja w przeglądarce ovufriend.pl.
@Migdalove kochana trzymam kciuki za wizytę i za lekarza! Dzialajcie![]()
Trzymam kciuki za Ciebie[emoji4] ja też zaraz jadę na wizytę, krzywa cukrowa i usg [emoji173]Hej kochane! To już jutro, jutro jadę do mojego doktorka i jestem bardzo ciekawa co ze mną zrobi...Oby tylko zlecił mi jakieś badania, bo jeśli tego nie zrobi to bardzo się na nim zawiodę...
Trzymam kciuki! Plamisz nadal czy przeszło?A mnie jednak udało się załatwić zastępstwo na 2 godz i czekam teraz na pobranie krwi na betę. Mam nadzieję, że podskoczyla od poniedziałku![]()
Wczoraj plamienie pojawiło się raz i przeszło, ale dziś rano na papierze znowu zauważyłam to ustrojstwo.Trzymam kciuki! Plamisz nadal czy przeszło?