reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Z usg mi tu pasuje chłopiec [emoji23][emoji23] moi byli tak samo ułożeni [emoji23][emoji23][emoji23] ale oczywiście trzymam kciuki za róż!
I już połowa za tobą! [emoji33][emoji33][emoji33] a pamietam jeszcze dzień twojego testu! [emoji33] toż to jakby wczoraj było!
W przyszla srode sie okaże kto tam siedzi [emoji12]
Ja mam ciagle nadzieje na corke, teraz juz sie tak na to nastawialam ze jesli bedzie zmiana to ja nie wiem jak to sobie poukladam w głowie...
Ale i tak najważniejsze zeby bylo zdrowe [emoji120]
No właśnie tak sobie ostatnio patrzylam na fotki testu z dwoma kreskami i przeciez to bylo dopiero co [emoji12]

Czekaj tobie tez tak pewnie przeleci [emoji85]

reklama
Jestem juz po wizycie :)
Z synkiem wszystko wporządku serduszko pieknie miarowo bije. ma sporą głowkę odpowiada 28+5.
I rosnie kolosik dzis 26+2 a waga 1200g o 2 tyg juz wyprzedza...
Dostałam zelazo bo juz wartosci są ponizej normy oraz Macmiror Complex bo ta wydzielina, dodatkowe bole i leukocyty w moczu moga coś już wywolywac ale na szczescie tylko 3 dni mam je brac.
Dostalam Plan porodu mam sobie go przeczytac zastanowic sie i na anstepna wizyte wziac ze soba.
co do cukru powiedzial ze nie ma tragedii zwlaszcza ze przekroczenia nie sa duze na czczo a hba1c nie jest zle.. lepiej taki wynik jak mam ponizej normy niz jakby mial byc wyzszy. kontynuowac diete, nie podzerac slodkiego (to moze byc niemozliwe :p) ...

@Maliina trzymam kciuki, juz blizej niz dalej :)
Ja juz odliczam dni do 3d, pozniej jeszcze ze 4 wizyty i tyle :o ale szybko czas leci. W tym miesiacu zamawiam jeden koszyk z allegro, wiec przybedzie pieknych 'rozowych' rzeczy haha ;D

W nocy juz prawie nie spie, tak mnie wszystko boli przy przewracaniu na drugi bok, a co to bedzie za miesiąc...

Jestem juz po wizycie :)
Z synkiem wszystko wporządku serduszko pieknie miarowo bije. ma sporą głowkę odpowiada 28+5.
I rosnie kolosik dzis 26+2 a waga 1200g o 2 tyg juz wyprzedza...
Dostałam zelazo bo juz wartosci są ponizej normy oraz Macmiror Complex bo ta wydzielina, dodatkowe bole i leukocyty w moczu moga coś już wywolywac ale na szczescie tylko 3 dni mam je brac.
Dostalam Plan porodu mam sobie go przeczytac zastanowic sie i na anstepna wizyte wziac ze soba.
co do cukru powiedzial ze nie ma tragedii zwlaszcza ze przekroczenia nie sa duze na czczo a hba1c nie jest zle.. lepiej taki wynik jak mam ponizej normy niz jakby mial byc wyzszy. kontynuowac diete, nie podzerac slodkiego (to moze byc niemozliwe :p) ...

Suuper. To obie bedziemy mialy grubaski ;D u mnie tez 2 tyg do przodu. A dzisiaj zaczynamy 30 tydziej jupijajej :D

reklama
@Maliina trzymam kciuki, juz blizej niz dalej :)
Ja juz odliczam dni do 3d, pozniej jeszcze ze 4 wizyty i tyle :o ale szybko czas leci. W tym miesiacu zamawiam jeden koszyk z allegro, wiec przybedzie pieknych 'rozowych' rzeczy haha ;D

W nocy juz prawie nie spie, tak mnie wszystko boli przy przewracaniu na drugi bok, a co to bedzie za miesiąc...

Pochwal się co tam zamowilas [emoji177] daj nacieszyć oko różowymi cudami [emoji7][emoji7][emoji7]

@Maliina super wieści. [emoji177] rośnie dorodny syn!

Do góry