Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
o kurcze tak mi przykroU Asi niestety cudu nie byloJest juz chyba tydzien po zabiegu.![]()
Cudowny widok!!!! Rośnijcie zdrowo!!!Po połówkowych badaniach
Wszystko dobrze
Nic się nie zmieniło, córcia zostaje córcia ❤buźki nie bardzo chciała pokazaćzasłaniała się rączkami
![]()
Moim zdaniem najgorsza jest gorączka na żołnierzyki i jesli jej nie ma to moze nie bedzie tak źle. Antybiotyk przy wirusach i tak nie pomaga, chyba ze to cos gorszego niz zwykle przeziebienie. A te wszystkie leki na przeziebienie to tylko łagodzą objawy a swoje trzeba i tak od chorowac. Najlepiej miód cytryna imbir czosnek itpDziewczyny poradzcie proszę mąż mi się przeziębil, gardło boli, katar, kicha. A 12 lutego ma zrobic seminogram, chromatyne, MAR i wiazanie kwasem hialuronowym. I co teraz??? Antybiotyku mu nie dam pomimo ze w domu mam, co moge mu dac by jakos nie wpłynęło to na badania. Polopiryna??? (i tak pewnie bez podania lekow przez to przeziębienie wyniki wyjda marne)kurcze caly czas pod górkę
300 zł to chyba w Warszawie , a 200 ostatnio było w ŁodziTeraz konsultacja az 300 zl??? W Lodzi??? Raczej bym nic nie robila bo jednak on zleca kazdemu cos innego wiadomo ze sie pokrywa czesc badan ogolnie ale jednak bym czekala.
A wizyta kiedy???
Po połówkowych badaniach![]()
Wszystko dobrze
Nic się nie zmieniło, córcia zostaje córcia [emoji173]buźki nie bardzo chciała pokazaćzasłaniała się rączkami
![]()
300zł wizyta w Warszawie, ale do końca kwietnia nie ma żadnego wolnego terminuTeraz konsultacja az 300 zl??? W Lodzi??? Raczej bym nic nie robila bo jednak on zleca kazdemu cos innego wiadomo ze sie pokrywa czesc badan ogolnie ale jednak bym czekala.
A wizyta kiedy???
o kurcze tak mi przykro
@dżoasia ale dwa małe cuda!!!!!Cudownie!!!!Co za widoki!!
cholerka to ja mam nk 16 :/ czyli co lepiej nie brać w ogóle? czy brać 30 czy 50?Intralipyd będę mieć podany.
Asia w dzień transferu miałaś podany intralipyd ale przed transferem czy po transferze?