Mojemu podoba się MichasiaJa nie mogę mojego przekonać do Anity lub Igi a oba imiona bardzo mi się podobają![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mojemu podoba się MichasiaJa nie mogę mojego przekonać do Anity lub Igi a oba imiona bardzo mi się podobają![]()
Dziewczyny , bardzo was proszę o modlitwę...
Właśnie umiera dziadek mojego męża...
Niestety nie doczekał się prawnuków...
@ilmenau dopisz mnie proszę do kalendarza. 11 luty - wizyta u lekarza prowadzącego
Raz wstać siku? Straszne! hmmmm... ja tam wstaję po 5 razy - już się chyba przyzwyczajam do wstawania do dziecka - a najgorsze jest to, że po tym jak się wysikam zaraz oczywiście chce mi się mega pić więc wypijam pół szklanki wody i wiadomo jak to się kończy...żadnych skokówdelikatnie, powoli się oswajamy, cieszymy się ale bardzo ostrożnie. Niestety radosnej sielanki już nie będzie po takich przejściach... trudno. Czuję się bardzo dobrze, żadnych mdłości nawet nie mam ;P nooo, może czasem takie 5cio minutówki, ale tego nie liczę. Najgorsze jest to, że musze w nocy RAZ wstac na siku ;P
Tez mialam intralipid i tez bralam koenzym do tego. Po lipidzie NKmi spadalo, w ciazy roslo. Wg mnie z koenzymem to nic wspolnego nie mialo. Tyle z moich doswiadczen[emoji4]
Ja mam ubiquinol200mg radzilabys brac co drugi dzień zeby NK nie wywaliło w kosmos? Czy zbadac poziom q10? Czy jakis konkretny poziom q10 moze byc przypisany do konkretnego poziomu NK? Czy brac q10 jak dotąd i czekac na skutki?
Bądź tu człowieku mądry,zeby nawet przy suplementacji było tyle dylematow...
Dziekuje za odp,napewno porusze z nim ten temat KOLEJNY raz.Ja bralam koenzym w ilosci 30 mg dziennie przez 3 lata po to zeby podreperowac komorki i w zyciu bym nie wpadla na to ze to NK podwyzsza. Zreszta regularnie je badalam i staly w miejscu. Moze jest to metoda zeby zobaczyc czy cos sie faktycznie dzieje?Szalec mi zaczynaly przy kazdej ciazy, wtedy je intralipidem dobijalam. Moze warto sie lekarza zapytac?
Dziekuje za odp,napewno porusze z nim ten temat KOLEJNY raz.
A jaki efekt mialas po suplementacji? Byly jakieś efekty w ilosci/jakosci komorek?
Młodzież w chacie była " jak Bóg przykazał " robionaLiv nie gadaj” niestety”[emoji23]bo ty juz masz mlodziez w chacie a duzo jest tu takich co pierwsza runde odhacza.wiec w sumie super sprawnie wam to poszlo[emoji23][emoji23][emoji23]
Wow. Witamy znowu.Dobry wieczór wszystkim . Dawno mnie tu nie było. 15 stycznia miałam transfer. W poniedziałek 6dpt beta hcg: 75, dziś 8dpt beta hcg 216 . Idzie w dobrym kierunku
![]()