IrenaX
Fanka BB :)
Cudowne wieści KochanaDziewczyny melduje się po wizyciewszystko w porządku, brzdąc rośnie ma już ponad 5 cm
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowne wieści KochanaDziewczyny melduje się po wizyciewszystko w porządku, brzdąc rośnie ma już ponad 5 cm
![]()
Również trzyma kciukiWitaj kochana! Trzymam mocno kciuki za walkę o pierwszego dzidziusia.My z mężem też walczymy o pierwsze dzieciątko.
![]()
Ja chyba jestem jak na razie tego dobrym przyklademCudowne wieści KochanaW ogóle się ciesze, ze u Ciebie, @Alexa1905 i mam nadzieje, ze u @Ann89 jest i będzie wszystko dobrze dajecie mi dziewczyny wiarę, ze po tych złych przeżyciach może być dobrze
![]()
Ja naszczescie nie zdążyłam się zagłębić w temat temperatur itpHej dziewczyny :-) @paulina1994 super że wszystko u was w porządku :-)
U mnie w tym cyklu chyba też nic z tego.... Brzuch boli typowo jak zawsze przed @ i piersi przestały boleć, bolały tylko dwa dni, szyjka nie wiem jaka jest bo nie umiem jej badać, tylko temperatura jeszcze nie spadła.....
Ja bym zastanowiła się nad tą tarczycaCześć !
Za nami 8 cykli (od czerwca 2018) .. staramy się o 1 dziecko
Mam lat 30 -mąż 33.
Zrobione badania u mnie i męża- nie widać żadnych przeciwwskazań.. ..
Owulacja potwierdzona monitoringiem, progesteron w 19dn:14,3 ;TSH: 2,5 ; nie wiem co jeszcze może być istotne... może powinnam zmienić lekarza.
Chyba naszym największym problemem są chęci... chyba za bardzo chcemy...
z chęcią poczytam jak przestać o tym myśleć i jak to u Was wygląda..
Powodzenia dla wszystkich Kobitek!
Robiłam badania krwi pełne miesiąc temu i miałam 2.148. Ale bez leków mi spa dla bo poprzednio miałam ponad 5. Teraz się stresuje że powinnam coś jeszcze brać na to.O to to! Jak ja miałam ponad 2 to lekarz zbadał mi jeszcze tarczycę poprzez usg i koniec końców przepisał mi euthyrox.
A USG tarczycy ? Anty-TPO i anty-TG ? Mogą coś więcej powiedzieć niż samo TSH, a przede wszystkim stwierdzić dlaczego skacze bo to też wcale nie jest dobreRobiłam badania krwi pełne miesiąc temu i miałam 2.148. Ale bez leków mi spa dla bo poprzednio miałam ponad 5. Teraz się stresuje że powinnam coś jeszcze brać na to.