olaa90
Fanka BB :)
@olamakota no i właśnie problem jest taki, ze nie ma tego badania na liście ;/ dopytam jeszcze na miejscu o to...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Same dobre wieściNo to laski psikus. Szyja trzyma jest dluga. Blizna trzyma choć juz tym 0.7mm ma.. Chcial mnie jutro brac na zdjecie szwu i zostawic w spzitalu ale ma po niedzieli wolne dopiero bylby w spzitalu 8 lutego stad stwierdziliśmy ze przy takiej szyjce moge zostac w domu i 8 dopiero przyjsc do szpitala jak bedzie juz On na dyżurze i wtedy bedzie to 38 tc sciagniemy szew a jak cos cc 15 lutego. Wiec paradoks. Maly wazy juz 2850 g.
Oj tak. U nas piękne słońce i ja już chyba wiosnę poczułamTo super Basia do tego czasu może zniosa zakaz odwiedzin
Ja dziś bylam na kawie w parku. Nosz tak pieknie wyglada świat ze szok.
Powinnam się w końcu spakować do szpitala ale właśnie teraz zaczela mi się podobać ciaza i nie chce mi sie rodzic za bardzo.
To super, pewnie im dłużej w brzuszku tym lepiejNo to laski psikus. Szyja trzyma jest dluga. Blizna trzyma choć juz tym 0.7mm ma.. Chcial mnie jutro brac na zdjecie szwu i zostawic w spzitalu ale ma po niedzieli wolne dopiero bylby w spzitalu 8 lutego stad stwierdziliśmy ze przy takiej szyjce moge zostac w domu i 8 dopiero przyjsc do szpitala jak bedzie juz On na dyżurze i wtedy bedzie to 38 tc sciagniemy szew a jak cos cc 15 lutego. Wiec paradoks. Maly wazy juz 2850 g.