flor87
Fanka BB :)
Nie ma za co [emoji16] cieszenie zostanie u mnie do piątku potem Ci oddam [emoji16] [emoji23]Dzięki [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma za co [emoji16] cieszenie zostanie u mnie do piątku potem Ci oddam [emoji16] [emoji23]Dzięki [emoji8]
Nie ma za co [emoji16] cieszenie zostanie u mnie do piątku potem Ci oddam [emoji16] [emoji23]
]Test 10 minut temu!!
Wtf co tu się dzieje??? Gratulacje dziewczyny!!!!A bo jakoś nie przemawiają do mnie te kreski. Myślałam, ze się będę cieszyć nawet jak będzie cien cienia, a jednak mam milion wątpliwości i chyba nie uwierzę, dopóki lekarz nie potwierdzi ciąży![]()
No ale macie, 24dc:
Zobacz załącznik 940371
Ja gdzies tez okolice walentynek ale nie bede sprawdzac]Wtf co tu się dzieje??? Gratulacje dziewczyny!!!!
Dzień mnie nie było a tu wszystkie w ciąży. No nieźle nieźle, czekam teraz na dalsze wiadomości. I jak zwykle mnie kurde ominął dzień zachodzenia w ciążę... No nic, czekam na seksy do walentynek[emoji14]
Jestes w takim szoku jak ja poprostuNo dokładnie, jest kreska niedobrze, nie ma kreski tez niedobrze i weź tu bądź mądry [emoji28][emoji28] nigdy na tych testach nie wyszedł mi nawet cien cienia, a wysikalam ich już przynajmniej 100 [emoji23] a teraz im nie ufam [emoji16] jestem nienormalna, możecie śmiało to mówić![]()
Hehe to moze Ty tez tam zaraz wskoczyszTyle dobrych wiadomości dziś.. No i weź tu się nie nakręcaj.będziecie miały październik. Marzy mi się październik.
ja juz bez szans [emoji39][emoji39]A tam przestań, ja już widziałam tyle takich krech jak dziewczyny, i jak do tej pory nie dotrwalamHehe to moze Ty tez tam zaraz wskoczyszja juz bez szans [emoji39][emoji39]
Niby kreska, a @ przylazła....A tam przestań, ja już widziałam tyle takich krech jak dziewczyny, i jak do tej pory nie dotrwalamostatnio też była taka fajnie widoczna i gunwo z tego
Dokładnie. I to już nie pierwszy raz tak było. Więc mi się wydaje że jakiś mam problem z tym zagnieżdżanem.Niby kreska, a @ przylazła....