Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja robiła test w czwartek nie wytrzymałam ale jedna kreska @ ma przyjść w niedzielę więc teraz poczekam ale mam przeczucie że raczej się nie udało niewiem czemu ale jakoś tak czuję wewnętrznieHop hop dziewczyny co u was???
Marika jak u ciebie?
Hiczi wesa jak u Was ?
To trzymam kciuki za nas obie oby się udałoMarika spokojnie poczekaj do niedzieli, może być ze jest wczesna ciąża i test nie wyjdzie. Ja pamiętam jak robiłam że swoimi dziećmi jeden wychodził drugi nie i wariowałam
U mnie piersi duże sutki bolą , boli mnie brzuch na @ temperatura pod pachą wyższa niż normalnie zazwyczaj mam 36.3-5 a teraz mam 36.7 zobaczymy co będzie dalej to mój 18 dc jeszcze dwanaście dni do @ a zawsze jest książkowo, mam nadzieję że teraz tak nie będzie![]()

Ja się ni nakręcam no w pierwszym cyklu starań miałam wszystkie możliwe objawy i oczywiście nic teraz jest mi czasem niedobrze temperatura cały czas ponad 37 piersi bolą ale zawsze przed @ bolą jak teraz się nie uda to w połowie cyklu mam iść na USG od jakiś dwóch tygodni biorę ovulomed max zobaczymy co z tego wyjdzieOj musi się udać
Ja tak przytyłam w brzuchu że się ledwie zapinam, tak samo w pracy w odzież ledwie się zapne :/
Chyba że jest coś na rzeczy![]()
Witam w sobotęJa się ni nakręcam no w pierwszym cyklu starań miałam wszystkie możliwe objawy i oczywiście nic teraz jest mi czasem niedobrze temperatura cały czas ponad 37 piersi bolą ale zawsze przed @ bolą jak teraz się nie uda to w połowie cyklu mam iść na USG od jakiś dwóch tygodni biorę ovulomed max zobaczymy co z tego wyjdzie![]()
No ja czekam do jutra zobaczymy ale brzuch już boli ją już się nastawiłam na to że nic z tego nie będzie w tym cyklu ale mam nadzieję że następny już będzie nasz a za ciebie cały czas trzymam kciuki pisałaś że masz mieć @ jakoś 20 tak ? To jeszcze niestety trochę czekania ale może akuratWitam w sobotę
Ja się nie nakręcam co ma być to będzie, chociaż liczę na to że się udało, ech my to się mamy![]()