reklama
Gratuluję i trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze ja akurat tez czekam na @ ma przyjść w niedzielę nie miałam takich problemów jak wy dziewczyny , staramy się z mężem około 6 miesięcy mam nadzieję że jednak @ nie przyjdzie. Z objawów jak narazie temperatura cały czas powyżej 37 ból podbrzusza i kłucia jajników od dwóch dni ból piersi ale to zawsze przed @ mnie bolały wiec nie biorę tego pod uwagęAmica20 właśnie niekoniecznie, moje cykle są dość nieregularne, czasami 28 dni, czasami 38 albo nawet powyżej 40. Moja ginekolog w PL powtarzała, że najlepiej zrobić test tydzień po spodziewanej miesiączce albo 3 tygodnie po spodziewanej owulacji.
Wiadomości z rana - temperatura 37,1, bladoróżowa druga kreseczka. Test bardzo czuły - od 10 mlU/ml. Dla pewności zrobiłam inny... to bym na @ sobie poczekałaZe względu na trudności, poronienie i leczenie w fertility muszę ustalić wizytę u lekarza rodzinnego. Prawdopodobnie dostanę jakieś skierowania na testy z krwi albo do ginekologa.
Powodzenia z CLO, mi się udało po 6 cyklu z córą, kolejne cykle z CLO przy kolejnych staraniach bez efektów. Pomogła dieta bezglutenowa, na ktorej jestem od półtora roku.
Nie dziękuję żeby nie zapeszaćAmica trzymam kciuki mocno
marika22 za Ciebie też![]()
Zastanawiam się czy nie zrobić testu jutro rano ale jakoś boję się tej jednej kreski @ ma być w niedzielę jak myślicie lepiej poczekać ?
Powiedz mi
Powiedz mi, po czym poznałaś że to nietolerancja glutenu?Amica20 i pomyśleć, że problemem była nietolerancja glutenu. Odkąd odstawiłam to moja druga ciąża w ciągu półtorej roku a wcześniej przez lata nic...
Ja za ciebie Amica też będę trzymała kciuki wiem jak to jest z tym czekaniem a jeszcze ten czas tak wtedy wleczeJa też nie dziękuję
Marika za ciebie też trzymam kciuki
Do mojej @ jeszcze tak daleko
Agabre jej jak ja się cieszę twoja niespodzianką :*
reklama
Właściwie, to z przypadku. Strasznie wymiotowałam w okresie miesiączki, w ciąży cukier skakał tylko po produktach mącznych, córa ciągle narzekała na brzuszek i mdliło ją często po jedzeniu. Raz kupiłam chleb bezglutenowy i podałam jej, nie narzekała, spróbowałam z makaronem i też nic. Zaczęłam jeść z nią i przestałam wymiotować, wzmocniły się paznokcie, stawy przestały boleć... Młodej wysypka na skórze zniknęła i ustały mdłości. To