reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciaza szansa

Strycja21.

Zaciekawiona BB
Witam wszystkich serdecznie mam pytanie jeżeli ostatnią miesiączkę miałam 6.02.2019 i trwała 4 dni cykle mam co 28 -30 dni z partnerem współżyłam 17 lutego ,19 lutego tego dnia miałam przezroczysty śluz i rozciągliwy 20 lutego też współżyłam ale śluz był już nie przezroczysty 22 .02 2019 też współżyłam dodam że moja szyjka jest raczej wysoko i zamknięta chyba na samym dole trochę pogrubiona czy mogło dojść do zapłodnienia jaka jest szansa proszę o pomoc

reklama
Wczoraj moja szyjka byka wysoko chyba zamknięta późnym wieczorem się chyba obniżyła i otworzyła a dziś jest ułożona na bok i nisko i miękka otwarta chyba tak mam wrażenie że się zalewa to chyba nie ciąża raczej nie ma czy to może jeszcze się zmiwnic

Szyjka otwiera się na owulację i @. Jeśli w miarę wiesz kiedy jest zamknięta a kiedy otwarta to raczej na @ ja za cholerę nie mogę się połapać w szyjce.

Eeee ale czekaj..który masz DC? Ok policzyłam mniej więcej, za wczas na otwieranie szyjki. Podaję ci tylko teorie. Bo u mnie z praktyką różnie..

Za wcześnie owulacji była 19 luty okres był 6 luty cykle mam co 28 30 dni szyjka jest miekka ułożona na bok zalewa się

reklama
Szyjka zmienia pozycję w ciągu dnia. Badaj o tej samej porze. Może owulacja sie przesunęła. Wygląda na to ze nadal jest czas plodny.

Do góry