reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja kwas foliowy kolastyna, l-carnityna mama dha in vitro w Invikcie Gdansk pierwszy raz dlatego jestem zestresowana ale ciesze sie ze trafilam na to forum super grupa wsparcia

Ja kwas foliowy kolastyna, l-carnityna mama dha in vitro w Invikcie Gdansk pierwszy raz dlatego jestem zestresowana ale ciesze sie ze trafilam na to forum super grupa wsparcia
Tez tam byłam na konsultacji i wstępnych badaniach ale wylądowałam w koncu w Szczecinie

Babeczki mam pytanie o transfer
Jesli mam w poniedzialek 14 dc w cyklu do transferu 5 dniowego zarodka to kiedy potencjalnie moze sie taki transfer odbyc??
Biore od 1 dc estrofem 2x1
Nie widze zadnych objawow owulacji na ten moment za to fale goraca a i owszem.
Czy w takim cyklu z estrofemem czekamy na owulacje i po niej 5 dni jest dopiero transfer??

Jesli mam w poniedzialek 14 dc w cyklu do transferu 5 dniowego zarodka to kiedy potencjalnie moze sie taki transfer odbyc??
Czy w takim cyklu z estrofemem czekamy na owulacje i po niej 5 dni jest dopiero transfer??

Jestes na cyklu sztucznym , estrofem zablokowal ci owulacje. Czekasz na odpowiednio grube endometrium, tylko to sie dla lekarza liczy. Podejrzewam ze 5 dni przed transferem wlaczy ci progesteron, zeby otworzylo sie okno implantacyjne. Transfer mozesz miec i 20 dc i jeszcze pozniej. Zalezy wszystko jak endo rosnie.Owulacji nie masz.

reklama
Jestes na cyklu sztucznym czyli nie ma owulacji. Jak endometrium bedzie odpowiedniej grubości to wyznacza date transferu. Zaczniesz brac progesteron i przy blastkach po pieciu dniach transfer.
A kiedy masz najbliższą wizyte zeby zobaczyc jak endometrium?

Do góry