Pini88
Fanka BB :)
Zastrzyki sa ogolnie ok mi robi maz ale ma wprawe super sie czuje po nich zrelaksowanaKiedy punkcja?
Ja sie stresuje tymi zastrzykami.. czuje sie ogolnie ok poki nie zaczne panikowac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zastrzyki sa ogolnie ok mi robi maz ale ma wprawe super sie czuje po nich zrelaksowanaKiedy punkcja?
Ja sie stresuje tymi zastrzykami.. czuje sie ogolnie ok poki nie zaczne panikowac.
o kurcze to faktycznie dawka końska. Dzieki za informacjeImmunolog mi tak kazala. Najpierw na full potem zmniejszala dawke[emoji6]
Nie dalalabym zrobic mezowiZastrzyki sa ogolnie ok mi robi maz ale ma wprawe super sie czuje po nich zrelaksowana
Punkcja na 16marzec mam nadzieje ze nie bedzie komplikacji w poniedzialek kontrola a jak u Ciebie?Zastrzyki sa ogolnie ok mi robi maz ale ma wprawe super sie czuje po nich zrelaksowana
Tez tam byłam na konsultacji i wstępnych badaniach ale wylądowałam w koncu w SzczecinieJa kwas foliowy kolastyna, l-carnityna mama dha in vitro w Invikcie Gdansk pierwszy raz dlatego jestem zestresowana ale ciesze sie ze trafilam na to forum super grupa wsparcia
Tez kontrola w poniedzialek i punkcja pewnie w tym tygodniuPunkcja na 16marzec mam nadzieje ze nie bedzie komplikacji w poniedzialek kontrola a jak u Ciebie?
Babeczki mam pytanie o transfer
Jesli mam w poniedzialek 14 dc w cyklu do transferu 5 dniowego zarodka to kiedy potencjalnie moze sie taki transfer odbyc??
Biore od 1 dc estrofem 2x1
Nie widze zadnych objawow owulacji na ten moment za to fale goraca a i owszem.
Czy w takim cyklu z estrofemem czekamy na owulacje i po niej 5 dni jest dopiero transfer??
Jestes na cyklu sztucznym czyli nie ma owulacji. Jak endometrium bedzie odpowiedniej grubości to wyznacza date transferu. Zaczniesz brac progesteron i przy blastkach po pieciu dniach transfer.Babeczki mam pytanie o transfer
Jesli mam w poniedzialek 14 dc w cyklu do transferu 5 dniowego zarodka to kiedy potencjalnie moze sie taki transfer odbyc??
Biore od 1 dc estrofem 2x1
Nie widze zadnych objawow owulacji na ten moment za to fale goraca a i owszem.
Czy w takim cyklu z estrofemem czekamy na owulacje i po niej 5 dni jest dopiero transfer??