dżoasia
Fanka BB :)
cały czasCzy ktos tu jeszcze jest?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cały czasCzy ktos tu jeszcze jest?
Kochane dziewczyny @dżoasia, @annemarie, @sssurykatka, @Biedroneczka83, @Sol, @Vinszka i pozostale maz przez 3 miesiące bral clostilbegyt, bromergon, proviron ponieważ lekarz chciał podciągnąć jedne hormony a obnizyc prolaktynę. To sa wyniki sprzed 3 miesięcy te pierwsze a te drugie z dzisiejszego dnia. Co o nich mamyvteraz myslec? Maz juz ich nie bierze od kilku dni. Wizyte u lekarza mamy mieć po połowie marca.
dzięki kochana. A jak WY sie czujecie? Jak znosisz skoki ciśnienia i zmianę pogody?nie mam pojęcia, na pewno dużo zależy od organizmu
OOOO ludu to faktycznie dawkę witaminy D sobie ustawiłaś megaKochana ja ci nie pomoge u nas armia zawsze jak u mlodego boga byla. Nigdy sie hormonami nie interesowalam. Wit D , mozesz mu od razu 4000 dac , chociaz to i tak niewiele. Ja zaczynalam z 20.000 na tydzien[emoji23]
ja przy pierwszej stymulacji mogłam góry rzenosićja jestem przed in vitro dostaje zastrzyki w brzuch czuje sie super mimo to ze moje kolezanki wymiotowaly i czuly sie poprostu fatalnie jak u was dziewczyny?
Jakby nie ciągłe zaparcia i wzdęcia mimo diety, odpowiedniego nawadniania się i syropu lactulosum to mogłabym powiedzieć, że czuję się wzorowodzięki kochana. A jak WY sie czujecie? Jak znosisz skoki ciśnienia i zmianę pogody?
Wzięłam wieczorem w środę zastrzyk ale boli mnie cały czas jajnik i boje się czy aby napewno pękł czy będzie trzeba coś dołożyć na pęknięcie
.Ja nosze wkładki zmieniam kilka razy dziennie i jest ok