reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane dziewczyny @dżoasia, @annemarie, @sssurykatka, @Biedroneczka83, @Sol, @Vinszka i pozostale maz przez 3 miesiące bral clostilbegyt, bromergon, proviron ponieważ lekarz chciał podciągnąć jedne hormony a obnizyc prolaktynę. To sa wyniki sprzed 3 miesięcy te pierwsze a te drugie z dzisiejszego dnia. Co o nich mamyvteraz myslec? Maz juz ich nie bierze od kilku dni. Wizyte u lekarza mamy mieć po połowie marca.

Kochana ja ci nie pomoge u nas armia zawsze jak u mlodego boga byla. Nigdy sie hormonami nie interesowalam. Wit D , mozesz mu od razu 4000 dac , chociaz to i tak niewiele. Ja zaczynalam z 20.000 na tydzien[emoji23]

ja jestem przed in vitro dostaje zastrzyki w brzuch czuje sie super mimo to ze moje kolezanki wymiotowaly i czuly sie poprostu fatalnie jak u was dziewczyny?

ja jestem przed in vitro dostaje zastrzyki w brzuch czuje sie super mimo to ze moje kolezanki wymiotowaly i czuly sie poprostu fatalnie jak u was dziewczyny?
ja przy pierwszej stymulacji mogłam góry rzenosić ;) oprócz tego schudłam 4kg, energia mnie rozpierała :D
dzięki kochana. A jak WY sie czujecie? Jak znosisz skoki ciśnienia i zmianę pogody?
Jakby nie ciągłe zaparcia i wzdęcia mimo diety, odpowiedniego nawadniania się i syropu lactulosum to mogłabym powiedzieć, że czuję się wzorowo :) A tak to jestem jak mały balonik, wątroba tez już nie wyrabia więc ratuję się jak mogę. ALEEE żeby nie było - nie narzekam! Zapytałaś więc grzecznie odpowiadam :laugh2:
Mimo wszystko i tak ciąża zaczęła się łaskawie, poza kilkoma dniami mdłości to nie zaliczyłam ani razu porcelanowego ucha ;) Żeby tylko ta szyjka trzymała to będę szczęśliwa...

Wzięłam wieczorem w środę zastrzyk ale boli mnie cały czas jajnik i boje się czy aby napewno pękł czy będzie trzeba coś dołożyć na pęknięcie

Z tego co slyszalam to zastrzyk jest na dojrzewanie jajeczka. Peka juz ono we wlasnym zakresie, zastrzyk na to nie wplywa. Wiec jesli dojrzalo to powinno peknac ladnie. A duze mialas jajeczko?

reklama
Do góry