reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dobry wieczor.
Ja tez troche sie polenilam dzisiaj.:-)
Klavell super dzien mialas. Odprezylas sie i nabralas pewnie nowych sil do dzialania.:tak:
Sikoreczka Twoj maz mial super pomysl na poprawe humorku.:tak: Szkoda, ze moj na tekie pomysly nie wpada.
Padam juz, wiec sie z wami zegnam. Pa pa. Dobranoc.

No i zapeszyłam Dawidek jeszcze nie śpi i wczoraj też zasnął po północy :crazy::rofl2:.
sikoreczka dobrze że zauważyłaś :szok: to by dopiero było jak by połknęła. Mnie też czeka niedługo pilnowanie "odkurzacza" ;-)
iwonka ja też bloga otworzyłam bez problemu
Dobranoc

Dzieki dziewczyny :)
Vici wiesz, ja mialam taki kociol w domu, ze okazalo sie, ze faktycznie pozostalo wiele rzeczy, ale na szczescie szwagierka do polski jedzie w grudniu to wszystko nam przywiezie :)
:-):-):-)
Powiem Wam, ze warto bylo sie przenosic, chocby dla wspanialego klimatu. Teraz w listopadzie chodzimy w krotkim rekawku i pocimy sie jak myszy :-D:-D:-D. Tylko swieta bez sniegu beda dziwne.
Tesknie strasznie za rodzicami, ale trudno, slowo sie rzeklo :sad::sad:

Wczoraj dobranoc nie powiedziałam ale dziś za to dzieńdobry mówię.
Sikoreczka tak właśnie zdarza się przy tatusiach i do tego można powiedzieć,że to ich wina bo ich śrubki.Kurczę dobrze,że zauważyłaś bo hoho byłoby nieciekawie.
Iwonka ja na twój wchodzę ale za to z moim mam problemy.Może na smykach chcą nam przerwę zrobić na kitkata:-D
Shady ja się nie dziwie,że młyn miałaś jak pakowałam się do Austrii to miałam problemy a co dopiero Ty jak wiedziałaś,że szybko tu nie będziesz.Ja mam 500km do domku więc nawet na weeckend można jechać no ale Ty:szok:Żal tylko rodziny i wyobrażam sobie jak tęsknisz.A święta bez śniegu hmmm no cóż kwestia przyzwyczajenia.A powiedz jakie tam bywają najniższe temperatury:confused:zbliżają sie kiedyś do zera czy macie wieczną wiosnę i lato:-D(myślę oczywiście o całości roku)

Hej dziewczynki. U nas weekend zaliczam do udanych. Byli rodzice - mama wyreczyla mnie w opiece nad Kuba. Odjechali wczoraj po obiadku. Zajrzalabym do was, ale niestety koncowka weekendu nam sie popsula bo Natalka dostala goraczki:-(. Dzisiaj tez ma stan podgoraczkowy wiec nie poszla do szkoly i niedlugo uciekamy do lekarza.Przy okazji zbadam Kube bo jakos mu nie bardzo przechodzi. Mam juz dosc tych chorob:wściekła/y:

Dzień dobry!

Natek nadal lekko przeziębiony, ale wychodzimy na prostą. Weekend do dupy, zaliczyłam jedną koszmarną imprezę :/

shady - fajnie, że jesteś :)) Zazdroszczę tego klimatu :)

Hej. Siedzę sobie sama. Madzia w szkole a Matek jak wczoraj poszedł spać tak jeszcze nie wstał:szok:Pierwszy raz śpi tak długo ale szczerze to mi się podoba takie spanie tylko żebym jeszcze ja mogła pospać:-D
Sikoreczka jakby Madzia połknęła śrubkę to nic by jej się nie stało bo śrubka wyszłaby z kupką i nawet nic by u lekarza nie zrobili:tak:Ja jak byłam mała połknęłam metalową kulkę z gry i wyszła ze mnie;-)A tu u koleżanki syn połknął 5 zł:szok:Też wyszło:tak:
Iwonac28 zdrówka dla dzieci. Ja ostatnio już się wkurzyłam że tyle wydaję na leki i nic nie pomaga, na dodatek leki tylko osłabiają dzieci i za chwilę już nowe choróbsko więc w sobotę zrobiłam im syrop z cebuli i naprawdę pomaga:tak:
Shady w końcu przywykniesz a rodzice moze będą mieli okazję cię tam odwiedzić:tak:

reklama
Aniab z tą śrubką to nie jest jak z kulkami i pieniędzmi bo one mają łagodne brzegi no a śrubka więc nie wiem czy nic by nie narobiła:cosnfused:Czy takie śrubki nie mogą nic uszkodzić??

Do góry