Haha [emoji3] mój gin się śmiał do narzeczonego jak byliśmy razem na wizycie, że takiemu to dobrze, okres co pół roku, teraz ciąża... [emoji23][emoji3]Rozumiem rozumiem ! Myślałam, ze tylko ja jestem jakaś inna [emoji3526]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha [emoji3] mój gin się śmiał do narzeczonego jak byliśmy razem na wizycie, że takiemu to dobrze, okres co pół roku, teraz ciąża... [emoji23][emoji3]Rozumiem rozumiem ! Myślałam, ze tylko ja jestem jakaś inna [emoji3526]
Hahaha dokładnieHaha [emoji3] mój gin się śmiał do narzeczonego jak byliśmy razem na wizycie, że takiemu to dobrze, okres co pół roku, teraz ciąża... [emoji23][emoji3]
Myślimy nad takim imieniem dla córeczki [emoji6], dla synka póki co nic nie mamy [emoji23]Hej.Chętnie do was dołączę.Mam na imię Zuzia i jestem w 11 tygodniu to moja pierwsza ciąża. Za tydzień mam prenatalne i sie strasznie denerwuje
100% podstawy wyliczanej z ostatnich 12 miesięcyDziewczyny czy wiecie jak jest obliczana pensja za l4? Jeśli teraz jestem na zwolnieniu, potem pójdę na 2 tyg do pracy i od 27.03 już l4 będę ciągła.