annemarie
Fanka BB :)
Nie wiem jaka masz dawke, ja schodzilam z 20 mg po 2,5 mg tygodniowo. Troche to trwalo[emoji23]No mi dr powiedzial ze mam schodzic po 2 tyg o transferu to nie za szybko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem jaka masz dawke, ja schodzilam z 20 mg po 2,5 mg tygodniowo. Troche to trwalo[emoji23]No mi dr powiedzial ze mam schodzic po 2 tyg o transferu to nie za szybko?
To trzymam kciuki, żeby udało się doczekać 35 tygodnia. Fajnie, już wkrótce zobaczysz Córeczkę!![]()
![]()
Ja już też się nie mogę doczekać mojej Małej, własnie zrobiłam listę rzeczy do szpitala i jutro lub pojutrze pakuję torbę
Hej. Właśnie dojeżdżam do kliniki....martwię się tym bólem brzucha...no cóż, zaraz się okaże.
@ilmenau wpisz mnie proszę na 15.03 transfer
Czy którejś z Was zdarzyło się po transferze wracać do domu pociągiem? Czy środek lokomocji ma znaczenie? Ostatnio po transferze odpoczywałam 2 godziny na łóżku i potem wracałam samochodem z mężem. A teraz nie wiem czy mąż dostanie urlop na piątek.
Dzień dobry!
bardzo intensywny dzień przed nami!
[emoji110] [emoji110] [emoji110] za transfer u @jagodaaga oraz @sandra777.12 - dziewczyny owocnego przelotu do bazy, niech Kropek/Kropki zostaną z wami przez kolejne 8.5 miesiąca!
[emoji110] [emoji110] [emoji110] za betę u @Sili86 - sikańce oszukańce, więc niech beta będzie do nieba!
[emoji110] [emoji110] [emoji110] za owocne jajobranie u @Pini88 - nazbieraj koszyczek ładnych jajeczek!
Dzisiaj też dwie szczęściary podglądają swoje Maluszki - @Biedroneczka83 i @Kingul - dziewczyny, pięknych widoków i podzielcie się z nami super wiadomościami co u waszych dzieci! [emoji173]️ [emoji173]️
Miłego dnia wszystkim!
Daj znac jak będziesz po wizycieHej. Właśnie dojeżdżam do kliniki....martwię się tym bólem brzucha...no cóż, zaraz się okaże.
A ja mam inne pytaniemoze znacie jakies smaczne salatki?
Hej. Właśnie dojeżdżam do kliniki....martwię się tym bólem brzucha...no cóż, zaraz się okaże.