Elessi
Fanka BB :)
DziekiJa
Ja byłam teraz w sobotę 26 dpt i było serduszko w 22 dpt był pecherzyk z zarodkiem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziekiJa
Ja byłam teraz w sobotę 26 dpt i było serduszko w 22 dpt był pecherzyk z zarodkiem
Nie ponoc to zwieksza szanse ale czytalam ze jak nie ma wakazan to lepiej tego nie robic bo mozna uszkodzic zarodekCzy wasze zarodki przed transferem miały przecinaną błonę aby się lepiej zainplantowały tak zwane "AH" ?
Dziękuję za pamięć. Jeszcze czekamy do ukończenia 34 tc czyli jeszcze 3 dni. Ja nawet nieśmiało myślę o 35 tc? Kiedy rozwiązanie to jeszcze nie wiem ale na dniach.@motylek24 - jak tam u was? Jeszcze w dwupaku czy tulisz już swoją córeczkę?![]()
Brawo! A widzisz tak sie zamartwialas, wszystkie sie tu martwilysmy, tyle niepotrzebnego stresu, wlasnie o tym ciagle powtarza moj maz, ze my z gory zakladamy najgorsze i tylko niepotrzebnie sie stresujemy ale to juz chyba taka masza natura.Dziękuję za pamięć. Jeszcze czekamy do ukończenia 34 tc czyli jeszcze 3 dni. Ja nawet nieśmiało myślę o 35 tc? Kiedy rozwiązanie to jeszcze nie wiem ale na dniach.
Jejku cale szczęście juz 34 tc. Kochana trzymam za was mocno kciuki ♥♥♥Dziękuję za pamięć. Jeszcze czekamy do ukończenia 34 tc czyli jeszcze 3 dni. Ja nawet nieśmiało myślę o 35 tc? Kiedy rozwiązanie to jeszcze nie wiem ale na dniach.
To ja mam 50 km pociągiem + autobus by dojechać na dworzecWracalam 2 razy 800 km z dwom przesiadkami[emoji23]
Transfery za kazdym razem pozytywne.Raczej nie zalezy to od srodka lokomocji a od calej reszty.
Wooow, no to już jesteś prawie w domuDziękuję za pamięć. Jeszcze czekamy do ukończenia 34 tc czyli jeszcze 3 dni. Ja nawet nieśmiało myślę o 35 tc? Kiedy rozwiązanie to jeszcze nie wiem ale na dniach.
To masz tak jakby luksusowoTo ja mam 50 km pociągiem + autobus by dojechać na dworzec
Brawo! A widzisz tak sie zamartwialas, wszystkie sie tu martwilysmy, tyle niepotrzebnego stresu, wlasnie o tym ciagle powtarza moj maz, ze my z gory zakladamy najgorsze i tylko niepotrzebnie sie stresujemy ale to juz chyba taka masza natura.
Dziękuję za pamięć. Jeszcze czekamy do ukończenia 34 tc czyli jeszcze 3 dni. Ja nawet nieśmiało myślę o 35 tc? Kiedy rozwiązanie to jeszcze nie wiem ale na dniach.
nie mam jeszcze wyników.A jaka mialas dzis bete?