reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Dzień dobry.

Larvuniu witaj, jak minęła pierwsza noc w domku? Oj my też za Tobą tęskniłyśmy :tak::tak:

A pomyslec ze niektore z nas maja blizniaki:rofl2: nie wiem jak wy dziewczyny dajecie rade- moze ja poprostu sie nie nadaje:-(

Kathe nadajesz się, nadajesz... może większa pomoc którejś babci by Cię odciążyła? Chociaż pół godzinki zajęcia się małą, kiedy Ty mogłabyś porobić "nic"?

Anulka
współczuję Ci, życzę Ci dużo siły do usypiania synka. A jeszcze z ciekawości, czy pani Jadzia Kałwińska była przy Tobie podczas cc?

Mirka i jak u Ciebie? Coś się nasiliło czy przycichło?

reklama
dzien dobry

dzisiaj 2 :) chyba wszystkie mamcie odsypiaja nieprzaspane nocki :-p :-)
u mnie bez zmian, cala noc mialam skurcze i jakby mi ktos wiercil dziure w kosci lonowej i pachwinach, nawet mialam lekkie bole w plecach ale co z tego jak to byly falszywe symptomy :-( tylko sie nie wyspalam liczac skurcze i majac nadzieje ze cos sie rozkreci.

a tu cos do poczytania dla mamc ktorych pociechy urodzily sie od 24.10 - 22.11
Horoskop maluszka - Horoskop - Wirtualna Polska

ciekawe co u Mirki:-)

Joli co do Xlandera to zapomniałam nazwę:-) heheh jakiś trzykołowy:-) bo to mąż był zamawiać:-) ale chyba XT:-)

Wisienka rozkręci sie już nielugo:-)

a ja jestem cała szczęśliwa bo w końcu odkryłam czemu mój mały robił zielone kupki:-) heheh

przyczyną była woda mineralna!!!!!!!:-) teraz zmieniłam i jak reką odjął:-) heh:-)

a ja jestem cała szczęśliwa bo w końcu odkryłam czemu mój mały robił zielone kupki:-) heheh

przyczyną była woda mineralna!!!!!!!:-) teraz zmieniłam i jak reką odjął:-) heh:-)

No proszę, nawet się nie spodziewałam, że nieodpowiednia dla malucha woda, może powodować tak ciekawe zabarwienie jego kupy :-) dobrze, że udało się odkryć.
Wózeczek fajny, chociaż ja jakoś nie mam zaufania do trójkołowców. Udanych spacerów życzę, w końcu będziesz mogła pchać, a nie nosić synka :tak::tak::tak::tak:

czesc Mamcie:-)
stukam się kawunią:rofl2:

misiu..
gamoń ze mnie:dry:,więc sóżnione ale szczere:-(;-)
dużo słoneczka,zdrówka i uśmiechu dla naszego miesięcznego pięknego Igiego:-):-):-):-):-)

ja także dołączam do życzeneń:-) dla Igiego:-) hehe

Joli a co do wody to wyczytałam w neciku że właśnie takie jaja z nią są no i spróbowałam i się udało:-)

misia teraz juz dziala :-D :-D :-D i ja rowniez podpisuje sie do Pati zyczen :tak: jak ja Ci zazdroszcze, masz slicznego, pieknego synusia juz ponad miesiac :-) :-) :-)
zreszta wszystkich mamc pociechy sa przeurocze.

Pati dobrze ze oczko juz sie wyleczylo, bo jak widzialam na zdjeciu to az mi sie plakac zachcialo :-(

Sabinko mam nadzieje ze sie rozkreci i nie bedzie opoznienia :no: :angry: juz sie nie moge doczekac jak przytule moje malensto i ucaluje te slodkie 4 litery ktore mi tak ciagle wypina :-p

no i bym zapomniala, a tot ylko dlatego ze na wpol spiaca siadlam do kompa..........Larvunia witaj z powrotem, ciesze sie ze z dzieciaczkiem juz wszytko w porzadku i jestes juz w domciu :tak: :-)

reklama
Witam i stukam sie niestety zbożóweczką ;-)

coraz trudniej mi sie dostac do kompa bo jescze szpitala niestety nie odespalam:-(
niby moj M ciagle mi powtarza,ze jak maly spi w ciagu dnia to ja tez powinnam naladowac baterie,no ale ja tak nie moge wiedzac,ze jest tyle rzeczy do zrobienia!!
Nocki mamy ostatnio do kitu-budzenie co 2 godziny i karmienie ponad godzine:-(
tak wiec oczy mam na zapalkach!!
Staram sie czytac kochane co u was no istwierdzam,ze juz o mnie zapomnialyscie:-(

Misia-
ja także dołączam do życzeń dla Igiego

Mirka,wisienka-Trzymam kciuki za szybkie i malo bolesne rozwiazanie,bedzie dobrze, apo czasie to juz sie o niczym nnie pamieta

Larvuniu-witam cie kochana

Kathe-apropos malenstwa to wiem co czujesz - ja wygladam jakby mnie cos przejechalo i normalnie nie mam na nic sily taka jestem niedospana
nawet wizyty gosci odkladam-no i sie chyba wnerwiaja,ale mam to gdzies jestem nieprzytomna.
wczoraj odstawilam wszystkie przeciwbolowe,bo normalnie bralam co 3 godz. i to dosc silne-wreszcie sie czuje mniej oglupiala-no ale bol jest-nie wazne damy rade :tak:
sabinko-apropos kupek tomoj szkrab ma zolto- zielone,albo zolte i to wodniste tez nie wiem czy to dobrze,no i moze wiesz gdzie moge znalezc jakies informacje co moge jesc a co nie bo maly mi sie strasznie prezy po jedzzenku i poplakuje-mnie tez cos wieczorami brzuch pobolewa no i w sumie to juz sama nie wiem-z moim M myslimy ze moze to pomidory-no ale w morde jeza to cfo ja moge jesc?????

Dobra kochane ja ide na przymusowa drzemke,postaram sie zajrzec wieczorkiem!!
Buzka!!!

Do góry