reklama
Ale żeście dziołchy dzisiaj naprodukowały! Ledwo nadrobilam a zaglądałam co jakiś czas w pracy. Też mi smaka na barszczyk zrobiłyscie!
Dziękuję za wszystkie, ciepłe słowa odnośnie mojego taty
nie został jednak w szpitalu, miał porobionych sporo badań, ale rzekomo nic nie wskazywało na koniecznosc zostania na oddziale, dostał zalecenia kontroli w poradni neurologicznej i kardiologicznej.
Gratuluję wszystkim udanych wizyt! Czekamy jeszcze tylko na relacje od @RaRinka
@Amica20 współczuję kochana, że jednak trafiłaś do szpitala, ale najważniejsze, że w ten sposób najlepiej Ci pomogą
ile dni mniej więcej tam spędzisz?
Ktoś chętny na moderowanie wątku zamkniętego?
Dziękuję za wszystkie, ciepłe słowa odnośnie mojego taty
Gratuluję wszystkim udanych wizyt! Czekamy jeszcze tylko na relacje od @RaRinka
@Amica20 współczuję kochana, że jednak trafiłaś do szpitala, ale najważniejsze, że w ten sposób najlepiej Ci pomogą
Ktoś chętny na moderowanie wątku zamkniętego?
Nanya
(Samo)dzielna Mama
Kurcze, a we mnie wszystko krzyczy, że to chłopak. Łącznie z tym, że mam ochotę TYLKO na kwaśne i ostre: kapuśniaczek, żurek, kaszanka, ogórki, śledzie w occie. Odrzuca mnie od słodkiego. No i buzia jak pupcia niemowlaka, a dziewczynka podobno odbiera urodę. No nic może dowiem się 27ego.Moje pierwsze skojarzenie po spojrzeniu na foto... DZIEWCZYNKA![]()
@kasik90 nie wiem, jutro dowiem się więcej. Najgorsze ze to weekend a wiadomo jak to weekendy w szpitalach. Ja nie narzekam, cieszę się że tutaj dostanę lepsze leki i będzie dobrze
ja w poprzednich ciążach też miałam problemy, dlatego wolałam sama na własną rękę sprawdzić.
Może poczekajmy jak już wszystkie się wpiszą w tabelkę
Może poczekajmy jak już wszystkie się wpiszą w tabelkę
Liza
Fanka BB :)
Eee tam 3x piłam tylko wodę gazowana i żadne nie miało kolekJa też gustuję w gazowanej, a ponoć pljak się dużo gazowane go pije w ciąży, to dziecko ma kolki, ale ile w tym prawdy, to nie wiem.
Jeżeli nie macie nic przeciw mogę ja być moderatorka, bylam już wiec dla mnie to nie problem. Tylko kto chętny drugi?
Czaata
@Nanya gratuluje[emoji7] też od razu pomyslalam o dziewczynce nie wiem czemu[emoji6]
Właściwie ja jestem na zwolnieniu i moglabym się podjąć. Gorzej byloby z listą osób bo jest nas naprawdę dużo
Eee tam 3x piłam tylko wodę gazowana i żadne nie miało kolek
Jeżeli nie macie nic przeciw mogę ja być moderatorka, bylam już wiec dla mnie to nie problem. Tylko kto chętny drugi?
No to mamy dwie chętne@Czaata to nie chodzi o czas, raczej o osoby, które są dla was wsparciem i liderkami grupyBo moderatorka ma trochę profitów, ale mało dodatkowych zajęć
![]()
Carenik
E to miiiityKurcze, a we mnie wszystko krzyczy, że to chłopak. Łącznie z tym, że mam ochotę TYLKO na kwaśne i ostre: kapuśniaczek, żurek, kaszanka, ogórki, śledzie w occie. Odrzuca mnie od słodkiego. No i buzia jak pupcia niemowlaka, a dziewczynka podobno odbiera urodę. No nic może dowiem się 27ego.
reklama
Podziel się: