Witam dziewczyny Coś ostatnio nie mogę sie spiśc czas leci mi między palcami Ta końcówka ciąży tak na mnie działa

i przez to ledwo za wami nadążam.
Inna 22 witaj:-) pisz jak najczęściej choć podejrzewam że będziesz jeną z baedziej aktywnych na tym wątku
Agatka no to janie bircie się z robotę bierzcie

Im więcej ciężarówek tutaj tym lepiej a za "jednym sztorcem" odchować dwójkę to według mnie zaj... sprawa, praktycznie za jednym zamachem nie przespane noce i bajzel w domu ;-)A co do tabletek to wiem że jedną z metod lecenia niepłodności jest włąśnie podawanie tabletek bo po odstawieniu najszyciej można zajść w ciążę. Czyli tak jak pisała Klavel Mimo to myśmy odczekali pół roku zanim wzieliżmy się za ronbirnie Julki Skoro masz mieć wątpliwości to tgeż odczekaj Po co całą ciążę masz siedzieć jak na szpilkach
Bodzinka film z odkurzaczem widziałam

Swietny

drugi nie chce mi się otworzyć Swoją drogą Karolek to odważny facet

Moja do dziś boi sie buczącego odkurzacza
Aniab w Stanach kilkoro dzieci trafiło już do szpitala

a przecież Cody to renomowana firma . Coś niedobrego się dzieje Rok temu pamiętam że Matel wycofywał jakieś zabawki bo tex były wykonane z tosycznych materiałow

Kiedyś kupuąc zabawkę znanej firmy można było mieć pewność że dziecko pzynajmnie sobie krzywdy nie zrobi a teraz...