• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pracowalam, praca za biurkiem wiec lekka ale mega stresujaca, jestem spedytorem.

Objawy mialam dokladnie takie same jak teraz, ciagnie mnie w dole brzucha (od lekarza uslyszalam ze tak ma byc, wiec mnie to uspokoilo) od 2 doby po transferze tak czulam, teraz doszl senność, jestem w 6plus4W dniu tranaferu progesteron 147ng/ml
3 dni po transferze 106
6 dni po transferze 98
8 dni po tranaferze 40 (przed zastrzykiem)

Teraz tak przed zastrzykiem mi sie zawsze trzyma kolo 45 a po zastrzyku mialam 115, wiec od tygodnia biore prolutex tylko raz dziennie
Ja czasami mam takie bóle jak przed okresem sama juz nie wiem czy to dobry zwiastun.
Juz wariuje 7 transfer a ja coraz gorzej to przeżywam.

Ja dziś zaczęłam krwawic. Nie mylić z paroma plamkami.
Oczywiście z moim pojechaliśmy do Kliniki robić badania. Czekam na Wynik bety i progesteronu. Dr. Zrobiła usg nic się nie odkleja, jest pęcherzyk ciążowy, pęcherzyk zoltkowy. 22dpt i zobaczyłyśmy tętno i bobo 1.7mm ❤ tak chciała znaleźć że jej się udało :)
Mam narazie się Max oszczedzac, choć tak na prawdę ja już czuję się jak nierob :/

Ja dziś zaczęłam krwawic. Nie mylić z paroma plamkami.
Oczywiście z moim pojechaliśmy do Kliniki robić badania. Czekam na Wynik bety i progesteronu. Dr. Zrobiła usg nic się nie odkleja, jest pęcherzyk ciążowy, pęcherzyk zoltkowy. 22dpt i zobaczyłyśmy tętno i bobo 1.7mm [emoji173] tak chciała znaleźć że jej się udało :)
Mam narazie się Max oszczedzac, choć tak na prawdę ja już czuję się jak nierob :/

Oooo super wieści [emoji173]️
Czekamy na betę i mamusia się nie stresuje [emoji8]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry